Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Które z poniższych NEGATYWNYCH efektów występują u Ciebie najczęsciej i w największym nasileniu :
mdłości, ból brzucha, wymioty, biegunka ( ogółem problemy żołądkowe )
276
31%
zaburzenia koordynacji ruchowej : robowalking, drgawki, roztrzęsione kończyny, skurcze mięśni itp
151
17%
zaburzenia koordynacji wzrokowej : podwójne widzenie, BLUR, desynchronizacja gałek ocznych itp.
91
10%
psychiczny wpierdol/moralniak, paranoje,schizy, psychozy itp ( czyli : oni tu są i na mnie polują )
80
9%
przyspieszenie akcji serca, podniesione ciśnienie, uczucie przesadnego gorąca, gorączka,
72
8%
reakcja histaminowa, swędzenie/igiełki - alergia
75
9%
problemy z oddawaniem moczu, parcie na pęcherz - brak efektów
47
5%
myśli samobójcze, złe tripy o zagrożeniu dla życia lub zdrowia .
27
3%
ból głowy, ciśnienie w głowie, rozpad mózgu na cząsteczki ( ogółem fizyczne hujnie w głowie )
60
7%

Liczba głosów: 879

ODPOWIEDZ
  • 207 / 2 / 0
ja za każdym razem chodzę jak kowboj, przy czym czasem mam skurcze rąk i mi podskakują do góry jak chomikowi.
Rzadziej wymioty.
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 137 / 1 / 0
Na szczęście nadprzyrodzony byt zlitował się nad moim organizmem - nigdy nie zdarzyło mi się wymiotować (jest to bowiem czynność, która wprowadza mnie zazwyczaj w stany histeryczne, jedna ze specyficznych fobii z dzieciństwa). Naturalnie występuje u mnie zaburzenie chodzenia - praktycznie zawsze, drgawki też są rutyną (szczególnie kończyn), paranoje i schizy występują równie często. W zasadzie przyspieszona akcja serca, zaburzenia koordynacji wzrokowej czy mówienia zdarzają się prawie za każdym razem, ackzolwiek jakoś nie oceniam ich jako negatywne - nie przeszkadzają mi jakoś specjalnie.
jestem debilem
  • 57 / / 0
teraz po kilkutygodniowej przerwie od deksa, a chociaz wydaje mi sie ze wieki go nie uzywalam, czuje ze mozna normalnie sikac, nie mam tych zlych nekajacych mysli, tylko zostały mi koszmary, problemy zoladkowe i cholerne zaburzenia wzroku przy zasypianiu np, slysze jak poruszaja mi sie oczy, wtedy szumi w głowie, no i koszmary koszmarne sa najgorsze
Analizowało tak
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu

kropeczka.
  • 2235 / 8 / 0
koszmary koszmarne
Krokusiku, pisz więcej, pragnę ślizgać się po twoich gibkich, zwięzłych, wyważonych wypowiedziach, pochłaniać Twe znaki przystankowe wzrokiem, drżeć na widok Twej kropki :heart:
  • 139 / 7 / 0
U mnie wygląda to mniej więcej tak - podwójne widzenie mam za każdym razem, ogólnie to świat wiruje mi przed oczami; kłopoty z chodzeniem i mówieniem są zawsze, na zjeździe zaczynają boleć mięśnie, mam drgawki i zalewa mnie zimny pot, ale jest też to cudowne poczucie lekkości i zmiana sposobu myślenia (czyt. mam wyjebane na wszystko). No i od jakiegoś czasu w dzień po jedzeniu deksa znajduję w nosie osobliwą pamiątke w postaci lecącej z niego krwi, ostatnio przez jakiś tydzień musiałem codziennie wydłubywać z niego masakryczne ilości zakrzepłej krwi. Dzisiaj jest to samo, oby nie trwało to tak długo. >_>
  • 137 / 1 / 0
A tak się cieszyłam, że mi się rzygać nie chce... Ostatnimi czasy mam cholerne problemy żołądkowe po deksiwie i chodzę kilka dni jak struta. Dlatego teraz mały detoks :-(
jestem debilem
  • 57 / / 0
..::Abli::.. pisze:
koszmary koszmarne
Krokusiku, pisz więcej, pragnę ślizgać się po twoich gibkich, zwięzłych, wyważonych wypowiedziach, pochłaniać Twe znaki przystankowe wzrokiem, drżeć na widok Twej kropki :heart:
Ok. <---z kropką :blush:
Analizowało tak
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu

kropeczka.
  • 1290 / 7 / 0
Mnie najbardziej męczy i wkurwia to, że nie mogę się odlać. Napieram jak można, a nic nie leci, a czuję przecież, że coś tam jest. Reszta już mniej, ale odlewania się po dexterze nienawidzę.
  • 2647 / 42 / 0
Dokladnie. Ja maxymalnie po dexiwie w polowie nast. dnia mogę sie odlać dopiero.
  • 311 / 4 / 0
Mi tam praktycznie żadne... Organizm po prostu czuje pełną radość jak zapodaje DXM ^^
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.