...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 86 / 3 / 0
od dzisiaj 29 stycznia nie biorę nic a zapasy ketonów wyrzucam

po 1,5 roku czuje że mam krater w nose a w głowie mam ciągły odgłos spłukiwania wody w kiblu

Wyzwanie czas zacząć.

Ktoś tu się jeszcze trzyma? %-D
  • 221 / 2 / 0
od nowego roku nic!
(ok raz kawa i raz red bull) :)
ale to nie jest wyzwanie dla mnie

ja po prostu nie chce już ćpać, chce być trzeżwy! we łbie sie poukładało
nie mam ku ćpaniu już żadnych powodów :)

więc się nie musze wysilać... a bez wysiłku nie ma wyzwań
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Postaram się nie brać fety w tym tygodniu. Jak uda się ten tydzień wytrzymać, to będzie można z drugim spróbować ;]
  • 30 / / 0
Xanaxator pisze:

po 1,5 roku czuje że mam krater w nose a w głowie mam ciągły odgłos spłukiwania wody w kiblu

Wyzwanie czas zacząć.

Ja, ja ,ja , ja ,ja ,ja! i jestem z siebie dumny %-D
"- To niemożliwe...
- To tylko kwestia wiary."
  • 86 / 3 / 0
fistaszek pisze:
Xanaxator pisze:

Wyzwanie czas zacząć.

Ja, ja ,ja , ja ,ja ,ja! i jestem z siebie dumny %-D
kurwa przegrałam i na zwale po 4-mecu siedze -.-
  • 574 / 3 / 0
Zaczynam dwutygodniowy detox od kota. Łapy i bebechy muszą odpocząć. Ale żeby nie było tak pięknie to substytucja kodeiną i maryhuaną idzie pełną parą. Człowiek faza kuhwa %-D
PS. wątpie w powodzenie tej misji, znając życie przykurwie jak się łapy zagoją.
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2011 przez ciezka bomba, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 292 / 5 / 0
nie uda wam sie. Niewazne ile cpam ale na tyle zeby poznac ze ludzka silna wola odnosnie calkowitego zaprzestania cpania jest gowno warta wsrod szarej przytlaczajacej rzeczywistosci, przez ktora cpamy.

Przepraszam za demotywacje ale wyjatkowo w piatkowy wieczor mysle trzezwo i uswiadomilem sobie ze probwalem roznymi sposobami i dupa.
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 146 / 3 / 0
Nie myślę o tym i nie biorę, po prostu to najważniejsze znaleźć inne interesujące zajęcie.
I nie zgadzam się z tobą @jasny, ostatnio nawet odmawiam fetki na imprezie , teraz tylko browarek i joincik ;) - najlepsze dla mnie wyjście .
Chociaż nie powiem, że mam czasami ostrą ochotę żeby przywalić z gibona gdzieś w klubie albo jakiegoś dropsa z dopalaczy pożreć, bo jakby nie patrzeć ...przebalowało się na tym dużo czasu. I wiem że piguła jest tylko kwestią czasu... bo sam podświadomie się na to zgadzam... ale tylko jedna, noo może dwie .. ;p

Cieszę się tylko z tego że potrafię się jeszcze bawić na kilku bronkach, czy paleniu.
  • 221 / 2 / 0
a ja się cieszę że nie potrzebuję już żadnego gówna do tego by się bawić

hehe jestem kims kim zawsze gardziłem nie wiedząc czemu - trzeźwym :)
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
nie wale fety od wtorku !! podejmuje wyzwanie!
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.