Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Najlepsza z benzodiazepin to:
Diazepam
43
24%
Klonazepam
38
21%
Alprazolam
44
24%
Lorazepam
21
12%
Midazolam
5
3%
Nitrazepam
4
2%
Flunitrazepam
5
3%
Temazepam
2
1%
Inna
19
10%

Liczba głosów: 181

Zablokowany
  • 369 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
Bo nie liczy się moc, tylko działanie. Dla mnie niepodzielnie rządzi Lorafen, spać po tym za nic w świecie nie pójdę, fajnie uspokaja i poprawia nastrój. Reszta tych popularnych specjalnie mnie nie robi, tj. niepozytywnie, o ile klonazepam i alprazolam w tańszych odpowiednikach ujdą w cenie, o tyle daleko im do lorazepamu. A Relanium to paczka na 2 dni przy naszych 5mg, a działanie też nie za specjalne. Zamulacze po prostu, nie ma tego polotu.

Mięśnie to mi najlepiej rozluźnia pridinol, po 2 kark mogę dotknąć uchem ramienia bez żadnych strzałów w karku czy bólu. Tylko rzygać mi się po tym chce.
  • 66 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hajuto »
klony jak dla mnie
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: wolfi »
Midazolam IV, Klony IV ( działają trochę inaczej od tych jedzonych ) tylko w niedużych dawkach żeby mnie nie złożyły.
Dobry jest też lorazepam i estazolam z browarem.
Uwaga! Użytkownik wolfi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 7 / 0
Bromazepam NA KRÓLA ! (krzyczmy razem;)) BROMZAEPAM :)
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Karolcia »
hej :) mam problemy ze snem - okropne :-( bralam hypnogen, ale to mi wogole nie pomoga :'( spie dziennie ok 2-3 h - wiec postanowialam ze wybiore sie do pozadnego specjalisty - mam nadzieje ze mi przepisze na sen cos mocnego - tz. ja chcialabym sprobowac jakies benzo - bo podobno to dobre na sen, ale nie wiem ktore ?? mozecie mi polecic jakies dobre tabsy, zeby dluuugo spac, bo od niecalych 2 miechow spie baaaaaaardzo malo - a wierzcie mi ze to meczace :-/ czekam na propozycje czegos fajnego na sen :-D Pozdrawiam :-p
Śpie krótko bo w snach tez bywa niebezpiecznie....
                    "sny - możesz w nich kochać lub mordować ludzi..."
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Kumata jestes w ogole? Przeciez pisalismy ci juz co jest dobre na sen. Niech strace, napisze jeszcze raz co imho dobrze dziala na sen: dormicum, noctofer, estazolam, nitrazepam (te pierwsze cztery typowo nasenne) a takze clonazepam, alprazolam, lorafen, relanium (te oprocz dzialania nasennego maja jeszcze inne, ale uzalezniaja szybciej i bardziej). Ja bym zdecydowal sie na noctofer albo dormicum. To naprawde mocne benzo. Esta i nitra slabo na mnie dzialaja. Lekarz sam zdecyduje co ci przepisac.
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Ostatnio biore Bromazepam i nie nażekam, ten lek prawie żadnej tolerancji nie powoduje.
http://tomi001.prv.pl
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eisa »
Też myslę ze klon jest najlepszy(bo innych nie jadłam:P) Mam bardzo łatwy dotęp do tego :D:D tylko teraz juz na mnie nie działa tak jak powinno :/ Musze chyba zarzucic 2mg :D:D Ale nie wiem czy to cos da :/
  • 369 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
Joł, najlepsza jest woda ze studni, bo sam wyciągam wiadrem.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: wolfi »
Time, i tak dormicum IV przebija wiadro wody!
Uwaga! Użytkownik wolfi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.