ODPOWIEDZ
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Mastah pisze:
... po kokainie, amfie, i innych stymulantach raczej szybciej sie psuja zeby? Moze to ktos potwierdzic...
Nie wiem jak po innych stymulantach, ale futro na pewno ryje w ogóle kości.
I'm broken.
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
mi się cera po metkocie zjebała, znaczy się jak byłem w ciągu na nim. myślę, ze ma to związek z nadmiernym wydzielaniem potu i łoju po stymulantach oraz ogólnym rozpierdoleniem gospodarki hormonalnej po dragach %-D
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KraX »
Mastah pisze:
... po kokainie, amfie, i innych stymulantach raczej szybciej sie psuja zeby? Moze to ktos potwierdzic...
zgadza sie. Niewiem czy zauważyliście ale przy spływie spora część ścierwa wpływa do jamy i jestem pewien że stężenie materiału w ślinie jest bardzooo duże przez co ząbki jakby się ścierają do tego wyrabia nam się znany użytkownikom mięsień na policzku od szczękościsków przez które nie mam już zajebistych dołków w policzku gdy się uśmiecham(zresztą chyba już wogóle się nie uśmiecham) oprócz tego zauważyłem że w trakcie fazy skóra na twarzy ma jakby taki śluz i się błyszczy co nie wygląda brzydko do czasu zrzutu jak cali wysychamy i wogóle spadamy jak liście na jesień :wall:
Uwaga! Użytkownik KraX jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
wpływ na to ma raczej podniesione ciśnienie krwi, powodujące suchość w ustach, która sprzyja rozwojowi bakterii i przez to się zęby psują.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KraX »
z tego wynika że jak ktoś pije to na kacu też mu się psują tak samo powinno być u palących mj a jednak i tak wydaje mi się że przy fecie zęby marnieją dużo szybciej. Zresztą trzeba poczuć ten ochydny smak tuż po aplikacji żeby zrozumieć ile chemii mamy w ustach.
Uwaga! Użytkownik KraX jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
mi też po ćpaniu wychodza syfy, ale szybko sie ich pozbywam. Drugim efektem ubocznym jest cień pod jednym okiem. Jak mam przerwe to blednie, ale jak zaćpam znowu to ciemnieje. Znacie jakis sposób żeby się tego pozbyć?
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 995 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
jakiś puder, nie? :-) idziesz do sklepu, bierzesz pod kolor skóry i cień znika!! Oriflame - ..For You..

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 24 października 2009 przez DeWitteEngel, łącznie zmieniany 1 raz.
[H]R Crew
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
lol
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 438 / 6 / 0
Przez skręty w ustach

Zawijasy w mózgach

robią się pofałdowania na skórze .

i wogule przez całe to pieruństwo diabelskie wszyscy będą wyglądać jak pikowana kołderka :p
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 1406 / 143 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
ja jak widzę fentanyl to mi oczy jaśnieją lol
nie stosujcie tego kremu przeciwzmarszczkowego na korę mózgową bo efekty mogą być opłakane
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.