Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Siemka, mam takie pytanie, ponieważ ostatnio dość często biorę klony, min. raz w tygodniu. Doszedłem juz do takiej tolerki ze jem 7/8 klonów (14/16mg), do tego całe fresco, a ja czuje się jak po apapie. Ma ktoś jakiś sposób na podbicie działania benzo lub zmniejszenie tolerki?

p.s. robiłem miesięczne, półtoramiesięczne przerwy, po przerwie jeden raz po 5 klonach było ok, ale następny raz znowu to samo...

Jedynie thiocodin jak wziąłem dwie paki i jak weszło i dojebałem 5 klonów to było fajnie, tak to zabawa z benzo mi sie skończyła... a nawet nie zabawa tylko jako zwykła pomoc przy wyjściu z domu.
  • 1211 / 616 / 0
Dłuuuga abstynencja jedynie Cię ratuje ziomek. Było myśleć o tym zanim zacząłeś jeść klony jak cukierki, teraz tak minimum pół roku żeby tolerancja spadła do w miarę normalnego poziomu. A z "podbijaczy" jak chcesz to pregabalina, ale na cuda bym nie liczył.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 980 / 84 / 0
Pol roku abst od bzd + unikanie alko
  • 5 / / 0
Jak sobie poradzić z spaniem przy redukcji? Jadłem alpre jak tiktaki, 15/20mg dziennie plus często 2/3 piwa. Uznałem, że pora zredukować ten syf, teraz biorę 8mg dziennie, ale śpię po 3-5h, jako substytut kupowałem zioło cbd ale to słaby interes finansowo, są jakieś inne szanse niż przemeczyć?
Czuję się tak niepotrzebny, no i mój obraz długo malowany przez nich, ma same błędy jak informacje te które o mnie słyszeli, chyba wysiada mi błędnik, chyba upadam i nie mogę złapać poręczy... :tabletki:
  • 6219 / 444 / 12
Ponoć najskuteczniej obniża tolerację gradualna redukcja dawek. Stworzyłem nawet automatyczny kalkulator, który może w Wam w takiej redukcji pomóc: planer-redukcji-arkusz-kalkulacyjny-do- ... 69157.html
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 8103 / 912 / 0
09 sierpnia 2020Ha1un pisze:
są jakieś inne szanse niż przemeczyć?
Spróbuj wejść na pregabaline i przetrwać tego najgorszego skręta.Zajmij się czymś, żeby nie myśleć o :tabletki: .Polecam sport siłowy albo sztuki walki.Albo jakaś gra MMORPG - takie najbardziej wkręcają. :pacman:
Na sen Mirtazapina albo mianseryna.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5 / / 0
Ćwicz zacząłem, ale przy moim trybie życia, na razie wchodzi w grę tylko FBW co 2 dni. Szukałbym czegoś bez recepty, nie chce sobie srać w papiery bardziej niż mam. Odkopałem resztę hydrokzyzyny, pomogła coś ale obudziłem się w dzwinym "szoku" i strasznie nieogarnięty. A co do redukcji dawek wiem jak sobie poradzić, najbardziej walka z snem jest problematyczna :/
Czuję się tak niepotrzebny, no i mój obraz długo malowany przez nich, ma same błędy jak informacje te które o mnie słyszeli, chyba wysiada mi błędnik, chyba upadam i nie mogę złapać poręczy... :tabletki:
  • 430 / 26 / 0
Lata przerwy.
  • 8103 / 912 / 0
@papiereklakmusowy
Troszkę przesadzasz.Nie lata, ale pół roku - do roku powinno wystarczyć,
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5 / / 0
I co mogę walić znowu jak debil? haha, zbilem do 6mg, sen się wyregulował, wspomagałem hydroksyzyną w mniejszych dawkach, teraz ledwo bo ledwo ale funkcjonuje na tej dawce. Ja muszę dożywotnie żreć to, liczne psychozy, lęki itp po stimach mnie doprowadziły do tego miejsca 😁
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.