Natomiast dla ciebie Hejji, uzywajac tego samego kalkulatora wyszlo mi 75 mg, 7 tabletek czyli.
Jak dla mnie Hejji powinieneś wziąć (do podbicia kody - bo o tym tu mowa) 50mg - a maksymalnie 75mg, jak już kolega wyżej napisał, no chyba, że lubisz lekkie ujebanie dexem.
Kocyk pisze: Natomiast dla ciebie Hejji, uzywajac tego samego kalkulatora wyszlo mi 75 mg, 7 tabletek czyli.
Pozdr.
Ja mimo wszystko zostanę przy dawce 45mg.
to znaczy, ja tez bardzo lubie, czasem az do przesady, ale po prostu nie jednoczesnie
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.