Natomiast dla ciebie Hejji, uzywajac tego samego kalkulatora wyszlo mi 75 mg, 7 tabletek czyli.
Jak dla mnie Hejji powinieneś wziąć (do podbicia kody - bo o tym tu mowa) 50mg - a maksymalnie 75mg, jak już kolega wyżej napisał, no chyba, że lubisz lekkie ujebanie dexem.
Kocyk pisze: Natomiast dla ciebie Hejji, uzywajac tego samego kalkulatora wyszlo mi 75 mg, 7 tabletek czyli.
Pozdr.
Ja mimo wszystko zostanę przy dawce 45mg.
to znaczy, ja tez bardzo lubie, czasem az do przesady, ale po prostu nie jednoczesnie
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.