Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 107 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zedpan »
a ja sie wypowiem nt. syropku. Piłem go 2 razy raz sam syrop drugi raz syrop +20 tabletek. Powiem wam że efekt był o wiele lepszy przy tych 600 niż jak łykam same tabletki. Nie wiem jak to możliwe...

ps. Tak wiem, jestem pojebany
  • 2235 / 5 / 0
Nie wiem jaka jest tam zawartość w tym syropku (150? 300?), ale to jest możliwe, moim zdaniem im szybszy/potężniejszy załadunek tym lepszy trip. A syrop, jak to syrop, szybciej wchłonie się od tablet, więc i stężenie większe. Że nigdy większych problemów żołądkowych nie miałem, to te 30/45 tabletek zawsze lądowały u mnie w 15/30minut i wejście było zawsze jak lubie - mocne z nienacka. Nie rozumiem ja tego całego łykania 3 tabletek co 3 minuty i takich tam.
-end offtop-
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
kurde, gówno daje łykanie raz na jakiś czas.
A syropu nie próbowałem. Matko mi by to przez gardło nigdy nie przeszło, ja już mam traume jak mam jakikolwiek brać,by się podleczać, a my tu mówimy o ilościach na tripa.

Jak mi sie zjebią kanały do końca i w całym mieście zabraknie tabsów i innego gówna, nie wezme syropu.
Sram po nim na rzadko.
  • 107 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zedpan »
dokładnie 300 mg
na 5 ml jest 15 mg dxm i 50 mg dekspantenolu , nie wiem co to jest to drugie :P
  • 1 / / 0
ROBITUSSIN PANOWIE I PANIE, NAJLEPSZA OPCJA! :D
  • 311 / 4 / 0
raz tylko jebłem, bo tabletek nie było, na exa jest troche hujowy posmak. Ale w porownaniu tego do metkata to XD
  • 242 / / 0
Hm... napewno syropek szybciej wejdzie, ciekawy jaki smak ma w odróznieniu od tablet (racja ma działać nie smakowac), ogółem to syropek troche droższy od tabsów ale tu chodzi o działanie.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 1 / 0
Każdy syrop będzie lepszy od benzydaminy. Chociaż fakt, mało opłacalny, w dozie za 300mg w syropie trzeba chyba 7zł zapłacić, za 450mg w tabsach niecałe 5zł, czy jakoś tak.
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2637 / 37 / 0
Syrop nie jest zbyt ciekawy w smaku,czuc ten specyficzny posmak DXM'u :kotz: Dropsy lepsze,uwierzcie :-p
  • 242 / / 0
ShadySharky skoro tak mówisz, ale i tak nie chce mi się przepłacać za syropek żeby tylko szybciej wszedł. Fajne jest to oczekiwanie aż jebnie.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...