Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
nie miałem bad tripów do póki nie dotknąłem tego ścierwa z dopalaczy... pierdole jakieś straszne gówna i nie umiem się powstrzymać. Do tego jakieś pojebane CEV-y które odpowiadają uczuciom które mi towarzysza. Zawsze na początku fazy potem mi przechodzi i tylko pozytywne efekty.Mowie wszystkim pierdolcie dopalacze , tylko czyste zioło. btw Ciekawe co spowodowało te bad tripy bo przed spróbowaniem dopalaczy tego nie bylo :P
  • 11 / 1 / 0
O lol ta osoba wyżej chyba nie wie co to jest bad trip:D

Ja osobiście kiedyś po 5 wiaderkach miałem ostry odlot to były początki mojego palenia pamiętam że co chwile miałem ostre zawiasy coś jakby 2 minutowe urywanie filmu.

Potem pamiętam że ostro podniosła mi się temperatura i nie wiedziałem gdzie jestem brak jakiejkolwiek orientacji w terenie całe szczęście że nie byłem sam. Do tego dochodziły dziwne stany lękowe że ktoś mnie prześladuje że musze uciekać takie tam głupie wkęrty ogólnie masakra i terror :D
  • 2 / / 0
nie nie , poprostu nie umiem tego ubrac w slowa ale to cholernie nieprzyjemne i straszne , i wzbudza we mnie lęk z nieznanej przyczyny
  • 1229 / 181 / 0
Po mj jeszcze nigdy nie miałem takiego prawdziwego, mocnego bad tripa, ze dwa razy może sytuacje, w których nie ogarniałem, ale to był raczej chwilowy zamęt i wszystko wróciło szybko do normy, raczej nie można ich porównać do bad tripa. W ogóle, moim zdaniem po dobrym zielu nawet przy złej wkręcie nie powinien nastąpić bad trip, to nie szałwia, ot trawka tylko. No ale wiele osób pewnie się nie zgodzi, pozdrawiam.
  • 16 / / 0
Kiedyś po jakimś dopalaczu miałem fraktalizujący się krzyż przed oczami i on dzielił mi obraz, drogę którą szedłem, nie wiem co to było, ale chyba konkret, coś do palenia, z 4 lata temu.
  • 31 / / 0
Szczerze mówiąc, to nigdy mi się jeszcze nie zdarzył żaden bad-trip po mj, choć palę już parę dobrych lat. Mam nadzieje że się nie zdarzy.
  • 332 / 38 / 0
Miałem kilka razy paranoje i to ostre, problemy skumulowały się w mojej głowie i wypłynęły na fazie. Dlatego jak palę to pije browary bo bez alko łapie paranoje. Najgorsze bad tripy mam związane ze strachem przed policją, miałem z nimi wiele kurewskich przeżyć, jestem z niedużej miejscowości, psy tu wszystkich znają, brak anonimowości, nie raz był wpierdol na komendzie albo trzeba było uciekać to wszystko mi ryje beret.
Ogólnie przestałem palić, znudziło mi się.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 989 / 76 / 0
Zawałofaza. Serce tak napierdalało, że aż osłabłem. Zacząłem czuć jak napierdalają mi żyły czy tam tętnice we łbie i ogromne ciepło. Tak jakbym miał krwotok wewnętrzny. Nie wiem czy to była wkręta czy nie ale raczej to pierwsze, choć serce trochę takie dziwne od tego czasu ale wszycho ok.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 1456 / 19 / 0
Na takie sytuacje warto mieć w pogotowiu coś słodkiego do zjedzenia.
No i nie palić na pusty żołądek. Kiedyś tak często paliłem, zaraz po obudzeniu na głodniaka, to kilka razy mi się zdarzyło potem zemdleć, albo miałem mdłości.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 76 / 0
Ja tam zawsze jakoś bad tripa gastro fazą łagodziłem. Piłem wodę i jadłem coś dobrego i przechodziło, bo skupiałem się na smaku. A na głodniaka też raz zapaliłem i potem mnie ssało na żarcie ale nie mogłem jeść bo się spieszyłem gdzieś, już nie pamiętam gdzie, i to nie było fajne, no i fakt ,że się słabo robi treż odstręcza od palenia na pusty żołąd/
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.