Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 627 / 68 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
ja bym dostala juz po 4 dniach codziennego jarania (na ten moment), ale tak jak mowilas -zalezy od osoby. jak tylko zaczynałam palić to jakies objawy głodopodobne mialam juz po tygodniu
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Przemeg »
Ja po kodzie mam krótko i napewno nie bez przerwy takie przypływy przez 2 dni ból w kończynach sraka i oczywiście psychika siada a po helu jest masakra przez jeden dzień a potem objawy takie same jak po kodzie
"Heroin, be the death of me
Heroin, it's my wife and it's my life" - Velvet Underground
  • 33 / / 0
Amanda pisze:
po jakim czasie można się spodziewac skręta po paleniu browna codziennie? (wiem, że to zalezy od osoby, ale ogólnie rzecz biorąc)
Mniej niż tydzień. W zasadzie zależy od organizmu, moga to być 3 dni, a może to być 6 dni.
Uwaga! Użytkownik NadNamiDmuchawceLatawceWiatr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
miałem do czynienia z bardzo wieloma opioidami, nawet tak nietypowymi jak fenazocyna, palfium, czy lofentanyl. oczywiście heroina i morfina były u mnie w standardzie. natomiast moge powiedzieć jedno-takiego skręta jak po fentanylu, nie zaliczłyem ani po herze, ani po morfinie do kupy razem wziętych. fentanyl brałem w ponad 3,5 letnim ciągu. objawy fizyczne koszmarne, łacznie z drgawkami pochodzenia mózgowego. potworna słabość, drżenia mięśni, ruchy mimowolne, nagła utrata świadomości- to takie objawy mniej typowe dla innych opioidow. oczywiście sraczka, wymioty, kichanie, łzawienie, pocenie się, dreszcze, okropne zimno potworne bóle brzucha i stawów w standardzie. nie dosć, że chyba z 10 x bardziej nasilone, to jeszcze trwało to chyba z 9 dni. jak po helu na 4-5 dzień spokojnie szło już stanąć na nogi, to tu nie umiałem nawet z wyra się o własnych siłach za bardzo podnieść. do tego totalna psychiczna destrukcja:bezsennosć, a jak już się zasypia po gigantycznej dawce luminalu to zapada się w jakiś potworny letarg z koszmarami jak z horroru, lęki takie, że nie wiesz gdzie masz się schować czy dokąd uciekać, deprecha, której się niczym wcześniejszym porównać nie da, tu nie masz obniżonego nastroju, tu go nie masz wcale. płacz, beznadzieja, lęk, pustka, zimno, koszmary, niekiedy nawet jakieś urojenia i majaki. a to wszystko w połączeniu z tymi objawami fizycznymi. serio, wyłem i gryzłem sciane. pakowali we mnie naprawde silne neuroleptyki i benzodiazepiny, by mnie wylogować z rzeczywistości, bo szalałem. ktoś, kto tego nie doświadczył, może powiedzieć- a co tam, pewnie i tak po heroinie jest podobnie. zapewniam, że nie jest. po heroinie to było do wytrzymania, ohydne, bolało, ale sie dało przeżyć i potem jakoś żyć. po fentanylu jest nie do wytrzymania, przeżyć ten horror i potem jakoś życ-trzeba chyba miesięcy by jako tako pomalutku wyczołgać się i pełzać, bo o chodzeniu i życiu raczej mowy nie ma.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2009 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
x
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2009 przez jon, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FeelThenFall »
Oxan, a w jaki sposób przyjmowałeś i w jakich dawkach lofentanyl? To gówno jest 10 000 razy silniejsze od morfiny. Skąd w ogóle to wziąłeś? Podobno podaje się ten specyfik duzym zwierzętom (jak słoń) w celu ich czasowej dezintegracji z otoczeniem :)
  • 800 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: grizzly1982 »
Uaaaa masakryczny koszmar z tego co mówisz.
Zmiana środowiska.
  • 400 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: popjerdol »
Skąd w ogóle to wziąłeś?
podpinam sie pod to pytanie. Przeciez zdobyc ten specyfik jest cholernie trudno.

W ogole jestes ciekawa postacia, Oxanie :-)
mowie brednie, nie sluchajcie mnie
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
skad mialem dostep do takich specyfków?
ano swojego czasu, a było to dawno temu, oxanek bardzo lubił sie uczyć. jakby nie złe skłonności, to może by i dalej badania naukowe prowadził. niestety, własnie przez super niezdrowy pociąg do niespecyfiznych opioidów, relegowano go z placówki badawczo-naukowej :(
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2009 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
no cóż, jak się jest farmacojtom z chemicznymi umiejętnościami i dostępem do sprzętu to różne rzeczy można wypróbować. Poza tym, jeśli ma się dostęp do laboratoryjnych badań i coś "przypadkiem" spadnie na podłogę, to trzeba to zutylizować...a w jaki sposób...to tylko takie moje domysły.

[edit]
Posta napisałem jak jeszcze nie było odpowiedzi oxana(tzn nie odświeżyłem strony):/. Ale daleko nie byłem od prawdy.

Ale ciekawi mnie jedno, skoro miałeś dostęp do tych specyfików, to czemu nie użyłeś ich podczas DTX do złagodzenia objawów? Chociażby głupi tramadol mógł lekko pomóc. Chyba, że przy WD od fentanylu tylko heroina by pomogła.
Jesteś teraz czysty czy dalej od czasu do czasu coś wpadnie? Czy częściej niż od czasu do czasu. Wiem, że to w sumie niedyskretne pytania ale na forum jesteśmy w miarę anonimowi, a przynajmniej ja tutaj piszę o rzeczach do których nikomu ze znajomych bym się nie przyznał.
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2009 przez kodziarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.