Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 44 / 3 / 0
Podobno dziala przeciwlekowo.
http://www.gielda.bai.pl/?motoryzacja=ogloszenia&id=377
  • 1665 / 1039 / 7
Czy ja wiem, czy przeciwlękowo?
Stabilizuje pracę serca, i zmniejsza odziaływanie hormonu stresu na receptory, więc w pewnym stopniu uspakaja, ale żeby od razu przeciwlękowo?
Szybsze męczenie się podczas wysiłku - wiadome, troche to drażniące, no ale cóż poradzić.
Zauważyliście jakieś fizyczne skutki uboczne oprócz w/w?
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Na mnie działa przeciwlekowo nie gorzej niz benzodiazepiny ;]
kapo
  • 2497 / 49 / 0
I niegorzej niz placebo :D
Powinien byc lepszyod benzodiazepin, bo one splycaja tripa.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Propanolol likwiduje skitki stresu ale go nie niweluje, po rpostu zwalnia pracę serca, nie czujemy się tacy "naspidowani" i tyle ale nie działa przeciwlękowo sam z siebie.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 3 / 0
Ogolnie to po 800mg jest calkiem ciekawa jazda xD . Troche dziwnie, ogolem w pewnym momencie balem sie zasnac bo pomyslalem ze moge sie juz nie obudzic.
http://www.gielda.bai.pl/?motoryzacja=ogloszenia&id=377
  • 2179 / 31 / 0
kodziarz pisze:
Propanolol likwiduje skitki stresu ale go nie niweluje, po rpostu zwalnia pracę serca, nie czujemy się tacy "naspidowani" i tyle ale nie działa przeciwlękowo sam z siebie.
nie masz racji gdyż w ten sposób każdy bb działałby przeciwlękowo. A tak nie jest, po prostu akurat propranolol ma działanie przeciwlękowe. Taki już z niego chuj.
Hidden mefedron User
  • 2497 / 49 / 0
Bo przekracza bariere krew-muzg i gmera przy noradrenalinie
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
CATCHaFALL pisze:
Czy ja wiem, czy przeciwlękowo?
Stabilizuje pracę serca, i zmniejsza odziaływanie hormonu stresu na receptory, więc w pewnym stopniu uspakaja, ale żeby od razu przeciwlękowo?
Szybsze męczenie się podczas wysiłku - wiadome, troche to drażniące, no ale cóż poradzić.
Zauważyliście jakieś fizyczne skutki uboczne oprócz w/w?
Biore to już pare lat codziennie 50mg czasem 100mg i nie zauważyłem żadnych efektów które wy tu opisujecie. Jedyne co zmniejsza sam stres nie jego przyczynę i w kulminacyjnym punkcie stresującej sytuacji łatwiej (z opanowaniem ) można z niej wybrnąć. Gorzej ze skutkami ubocznymi w moim przypadku fale zimna czuje się dosłownie jak bym miał gorączkę jest mi tak zimno a temeratura ciała w normie, a jak się spale to dosłownie można zemdleć z zimna. W tej chwili jestem po 2tygodniowym etapie odstawieniowym i co zauważyłem tego zimna niema czasem lekko chłodem powieje ale to chyba normalne , najgorzej jest z kondycją, męcze się idąc , dosłownie idąc a pobiegam minute za piła i mdleje , a kiedyś byłem zapaśnikiem styl wolnym i kondycje miałem zajebistą. Brałem do tego fete kilka razy i za każdym razem nic nie czułem ani pixów a w połaczeniu tego z Diuresinem ( lekiem moczopędnym )nie czułem efektów alkoholu mogłem się najebać ale tylko leb mnie bolał nodności same negatywne efekty żadnej eufori itp. Więc jesli ktoś by chciał na dłuższą mete to brać tak jak ja , ja mósiałęm to zdecydowanie odradzam
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 66 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vornar »
Witam. Mam bliska bardzo mi przyjaciolke ktora cierpi na leki przed snem tzn boi sie jutrzejszego dnia, ma takze kolatanie serca. Czytalem ten temat ale sie troszke juz pogubilem... co jest bezpieczne i skuteczne na zwalczenie jej dolegliwosci? Przy okazji chcialbym zapytac czy w takim wypadku moze brac dxm lub grzybki? Kiedys po 15 tabsach acodinu nic jej nie bylo. Prosze o wypowiedzi tylko te osoby ktore naprawde sa przekonane o tym co mowia:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.