Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 33 / 1 / 0
Tez kiedys lecialem z feta i pilkanmi i to co autor pisze to beke mam bo to samo mialem wracajac przez miasto z baletow wszystkie mohery o mnie gadaly ale jakos rozumialem ze taka jest kapa i se nic nie wkrecalem. Po kraku to sa shizy dopiero ostatnio jeblem kilka buszkow wracalem w nocy do domu to w rejonie ktorym znam pojebaly mi sie drogi jakbym niewedzial gdzie wgl jestem i kazdy samochod to psy. Musialem usiasc i helu przybuchac zeby sie ogarnac
  • 206 / 3 / 0
Ja po weekendzie z witamina Amf fiyzcynie sie zle czulem. Przez kilka dni od wziecia wydolnsc fizyczna i kondycja ponizej normalnego. Podobnie z psychika
.
  • 240 / 45 / 0
pierdolenie o szopenie. DOBRA amfa nie jest zła.
...a w pokoju ktos kleknal, z polykiem bedzie final...
  • 3651 / 999 / 2
amfetamina w jakości praktycznie medycznej ( :D) jest bardzo dobra, szczególnie dla osób z ADHD i ChAD w dawkach racjonalnych. Aby nie przeginać. Rekreacyjne napierdalanie, to trochę takie marnotrastwo. No chyba, że ktoś lubi, szczególnie ten syf z miasta taki lepki i z gratisami; szczególnie MDPV, na które mam uczulenie. Na mnie zresztą działa uspokajająco i wyciszająco.
sky is the limit
  • 124 / 47 / 0
amfetamina to plebejska królowa stymulantów ubrana w błyszczący dres. Wszyscy ją kochamy. Dałbym sobie palec uciąć za sorty fety takie jak były z 20 lat temu. teraz u mnie lata jakieś RC gówno udajace włada.
  • 1544 / 198 / 0
amfa to dziwka a i tak bym zjadł dobrego szczura
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.