Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
rysiekzklanu pisze:

to nie jest normalne, ze ludzie, dla ktorych niedostepne sa pewne uczucia, uwazaja ze ludzie duchowo bogatsi od nich udajacy sie na wedrowki w miejsca, ktorych oni nie zobacza nawet po smierci, sa w jakis sposob gorsi, ze uciekaja od rzeczywistosci, ze powinni sie z tym ukrywac.

ej man, a jeśli te miejsca któe pokazyją psychodeliki to przedsionek energii do której trawią nasze dusze ? :)
nie wiem czy Cię dobrze rozumiem ale wydaje mi się że twoja matka i wszyscy którzy nie wiedzą co to stan psychodeliczny, mogą być zszokowani sytuacją pośmiertną , a wszamacze grzybów, szamani i poszukiwacze wrażeń któzy wiedzą już co nie co ze swoich przygód ^^ będą sytacją śmierci mniej zaskoczeni
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
Verv pisze:
strunaman pisze:
wydaje mi się że twoja matka i wszyscy którzy nie wiedzą co to stan psychodeliczny, mogą być zszokowani sytuacją pośmiertną ,
O, nie ma mnie, nie ma niczego i za pare dni rozpocznę gnicie w ziemi.
http://apogsasis.org/jezyk/terence-mcke ... rzestrzeni tutaj treoche więcej
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 83 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenLov3r »
Jeżeli wstydzicie się własnych, świadomych wyborów, to kurwa gratuluję...
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neko »
Jak jesteś dumny z każdego swojego wyboru, to kurwa gratuluję. Z naciskiem na kurwa.
celebration of mind as play
  • 83 / 2 / 0
Widzisz gdzieś w moim poście słowo 'dumny'? Jeśli nie, to z naciskiem na ryj, powiem ryj kurwa. Aczkolwiek, jeśli widzisz, żresz za dużo dexa.
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 137 / 2 / 0
gardzę internetową napinką, więc tego nie pociągnę. chociaż mógłbym odpisać, że wstyd jest ważny i potrzebny, że jego przeciwieństwem jest duma, i żebyś tekstami o deksach strzelał swojej szanownej matce, bo informacje o jej żarciu deksa pewnie posiadasz, a o moim nie bałdzo. ale nie odpiszę. poluzuj gumkę w majtkach, i miłego dnia :*
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
greenLov3r pisze:
Jeżeli wstydzicie się własnych, świadomych wyborów, to kurwa gratuluję...
jest tutaj ktoś kto wybrał, że chce być uzależniony? Czy "mnie to nie dotyczy" ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 83 / 2 / 0
Nie wybrał uzależnienia, ale konsekwentie do niego dążył. Ćpanie to jednak jakaś decyzja, nad która 99.9% osób się zastanawia. Mało takich, co nie zastanowili się choć trochę przed pierwszym razem i tymi kolejnymi. Uważam, że nie ma się czego wstydzić, tym bardziej, że uzależnienie, to taka sama choroba jak każda inna.

Neko, najwidoczniej nie to forum. Hyperreal spokojnie mógłby wystawić reprezentacje krajową internetowej napinki ;]. Nasza szanowna elita, przoduje w tej dziedzinie w naszym pięknym kraju. Czyżby teksty o dexie były nie adekwatne do tematu przewodniego tego forum/działu? Ziomuś, to jest forum o narkotykach %-D.

Ja się swoich uzależnień nie wstydzę! Gumkę mam luźną, nie dygaj...
hustlin'
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
może nie wstyd ale jak widze jak świadomie ludzie sie wpitalają chociażby na tym forum, jakimi argumentami sie posługują żeby tylko sie wytłumaczyć to można nazwac to tylko głupotą.
Hidden mefedron User
  • 137 / 2 / 0
grinlawer, ja to wiem, i dlatego tak mało piszę, boli mnie to, że nie mogę porozmawiać o draxach na poziomie. pewnie, że możesz mi wrzucać od ćpunów, ale DXM ma, powiedzmy, słabą reputację, także w mojej głowie - i nie dlatego, że jest chujowy (chociaż w sumie jest :)), tylko własnie dlatego, że są ludzie, którzy tego straszne ilości wpierdalają. ok, jestem ćpunem, ok, szamię deksy, nie, kurwa, nie wpierdalam deksów dzień w dzień, tudzież nie czuję się od tego specjalnie poryty, więc takie pociski mnie drażnią. po mojej kodeinie możesz jeździć, bo tego każda ilość jest zbyt dużą, nawet moja.*

adrem - uważam, że każdego uzależnienia trzeba się wstydzić** (dlatego na przykład nie wstydzę się deksów, ale wstydzę się mariłany, a tym bardziej szlugów), i nie uważam, żeby uzależnianie się było świadome (gdybym mógł odczuć kiedyś jak to jest być przekutym typem, dużo poważniej zastanawiałbym się nad każdym paleniem)***. ponadto są takie wybory, - i myślę, że każdy takich dokonał - których dokonałem świadomie, i których się potem wstydziłem. i sądzę, że to dobrze, bo to właśnie nazywa się 'uczyć się na błędach'.

* i po moim prozacu, po którym przypierdoliłem takiego posta. dawaj śmiało, serio.
** wcale nie każdej używki, rzecz jasna
*** nawiasem mówiąc, jak na użytkownika tego forum, biorę mało narkotyków, w tym mj - i tym bardziej mnie boli, że jestem od niej uzależniony, bo albo mało mi potrzeba do tego, albo, co niestety wydaje mi się bardziej prawdopodobne, większość tego nie widzi.

edit - przypisy.
edit2 - kurwa, czemu gwiazdki zamienia w podpunkty? udało się, ale po cięzkich bojach
Ostatnio zmieniony 30 września 2008 przez Neko, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.