rysiekzklanu pisze:
to nie jest normalne, ze ludzie, dla ktorych niedostepne sa pewne uczucia, uwazaja ze ludzie duchowo bogatsi od nich udajacy sie na wedrowki w miejsca, ktorych oni nie zobacza nawet po smierci, sa w jakis sposob gorsi, ze uciekaja od rzeczywistosci, ze powinni sie z tym ukrywac.
nie wiem czy Cię dobrze rozumiem ale wydaje mi się że twoja matka i wszyscy którzy nie wiedzą co to stan psychodeliczny, mogą być zszokowani sytuacją pośmiertną , a wszamacze grzybów, szamani i poszukiwacze wrażeń któzy wiedzą już co nie co ze swoich przygód ^^ będą sytacją śmierci mniej zaskoczeni
Verv pisze:O, nie ma mnie, nie ma niczego i za pare dni rozpocznę gnicie w ziemi.strunaman pisze: wydaje mi się że twoja matka i wszyscy którzy nie wiedzą co to stan psychodeliczny, mogą być zszokowani sytuacją pośmiertną ,
hustlin'
hustlin'
greenLov3r pisze: Jeżeli wstydzicie się własnych, świadomych wyborów, to kurwa gratuluję...
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Neko, najwidoczniej nie to forum. Hyperreal spokojnie mógłby wystawić reprezentacje krajową internetowej napinki ;]. Nasza szanowna elita, przoduje w tej dziedzinie w naszym pięknym kraju. Czyżby teksty o dexie były nie adekwatne do tematu przewodniego tego forum/działu? Ziomuś, to jest forum o narkotykach
Ja się swoich uzależnień nie wstydzę! Gumkę mam luźną, nie dygaj...
hustlin'
adrem - uważam, że każdego uzależnienia trzeba się wstydzić** (dlatego na przykład nie wstydzę się deksów, ale wstydzę się mariłany, a tym bardziej szlugów), i nie uważam, żeby uzależnianie się było świadome (gdybym mógł odczuć kiedyś jak to jest być przekutym typem, dużo poważniej zastanawiałbym się nad każdym paleniem)***. ponadto są takie wybory, - i myślę, że każdy takich dokonał - których dokonałem świadomie, i których się potem wstydziłem. i sądzę, że to dobrze, bo to właśnie nazywa się 'uczyć się na błędach'.
* i po moim prozacu, po którym przypierdoliłem takiego posta. dawaj śmiało, serio.
** wcale nie każdej używki, rzecz jasna
*** nawiasem mówiąc, jak na użytkownika tego forum, biorę mało narkotyków, w tym mj - i tym bardziej mnie boli, że jestem od niej uzależniony, bo albo mało mi potrzeba do tego, albo, co niestety wydaje mi się bardziej prawdopodobne, większość tego nie widzi.
edit - przypisy.
edit2 - kurwa, czemu gwiazdki zamienia w podpunkty? udało się, ale po cięzkich bojach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.