Dział dotyczący roślin zawierających substancje wywołujące in vivo uspokojenie organizmu, m.in. kratom i sałata jadowita.
ODPOWIEDZ
  • 173 / / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
to nie taka roslina
Psyc[H]oaktywni
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lupulin »
Blisko. To jest sałata kompasowa.
Uwaga! Użytkownik lupulin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Boolk »
To ja juz nie wiem ;/ po necie szukalem Lactuca virosa i wyskakiwala mi ta salata , to jak nie to to musze szukac innej, pewnie tej : http://www.tabaccheria21.net/PsicoWeb/p ... rosa-1.jpg

???
Uwaga! Użytkownik Boolk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Dobrze! Sałata kompasowa! Ma mleczka tyle co jadowita, a działa praktycznie identycznie. No i jest duużo, dużo bardziej pospolita. Sam dzisiaj spaliłem kilka jej buchów.. do tego 2 buchy ziółka i 2 browary. Orgazm&ekstaza&kosmos&odjazd&ogólnie_nieźle ;]

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 16 / / 0
Jestem po kolacji, która składała sie z sałatki i kanapki z sałatą jadowitą + dodatki w stylu biały ser, pomidory, cebula, papryka. Generalnie lepsza była kanapka. Właśnie mija mniej więcej godzina od konsumpcji. Wszamałem tego tyle, że wydało mi się sporo. Jeden dorodny krzak i trzy mniejsze. O! rozpuściłem też z trzy główki od szpilki wysuszonego mleczka z łodygi pod językiem. Zapiłem sokiem pomarańczowym i czekam na efekty, alle chyba nic poza tym co jest mi teraz się nie stanie. Lekkie rozluźnienie. To czuje. Spowodowane zielonym składnikiem kolacji czy autosugestią??
Pojęcia nie mam. Moim zdaniem to kompletny brak szału. Jak sie coś zmieni w najbliższym czasie, dam znać.
Puki co czekam na 3 dniowy deszcz i ruszam na łysiczki ;p
HOlla!
  • 750 / 10 / 0
Łysiczki? Idziesz szukać gdzieś w 'tereny wyżynne'? Bo na nizinach raczej jeszcze nie będzie, nawet po 3-dniowym deszczu...

A sałate paaaaal a nie jedz :D Konkretnie mleczko, mi jedna lufka zasuszonego mleczka wystarcza. Ale nie cybucha lufki, kulka mieści się w samej rurze.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 750 / 10 / 0
Na ile starcza Ci jedna kulka? U mnie to jakieś 8-10 buchów, jeśli się podgrzewa.
Mówisz że szybko zeszło? Mnie trzyma 1.5h-2h... spróbuj sobie do tego browara lub dwa... mmm, miodzio =]

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 16 / / 0
No własnie w tym problem ze palić nie moge. Astme mam. Sprobuje jeszcze zjeść samo mleczko w wiekszej ilości.Ello!
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lupulin »
Już miałem kilka podejść, ale za każdym razem lipa. Ostatnim razem wypaliłem jedną kulkę to jedynie ciepełko poczułem. Nie wiem, chyba za mało spalam bo coś nie wchodzi, a jakoś tak na trzy kulki żeby uzbierać to mi się nie chce. A w ogóle to sałaty już podsychają i coraz mniej mleczka mają, to już wogóle w chuj roboty jest
Uwaga! Użytkownik lupulin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
przed chwila sie wybralem po salate, daleko szukac nie musialem, bo okazalo sie ze rosnie jakies 10 metrow od domu. niestety zerwalem dwie roslinki i probowalem juz w domu sciagnac z nich mleczko, co dalo efekt ni mniej ni wiecej ZEROWY. przez chwile sie zastanawialem czy to oby na pewno to gowno, bo ma delikatnie inny ksztal lisci (ale ogolnie bardzo podobna, dlugie lodygi, charakterystyczne zolte kwiatki, o tej porze juz zwiniete). jutro z rana sprobuje zebrac mleczko z rosnacych, jesli nic nie bedzie cieklo, to chyba jednak nie to.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.