Teraz studiuję wymarzony kierunek i nie mogę się zebrać do nauki ani czytania, a niedługo czeka mnie kolos z lektur.
Zasnąłbym na książce. Jest mi zbyt zajebiście, aby się uczyć, do tego lepsza jest fetka.
opowiem wam cos
dzialo sie to miech temu. jak zwykle na sobote byla zaplanowana imprezka, wiec w czwartek poszedlem do dilera po pixy i ziółko, skonczylo sie tym ze złozylismy sie z kumplami i spalilismy troche zielonegom wróciłem do domu nie mailem sily sie uczyc. nastepnego dnia byl sprawdzian z polaka, wczoraj sie dowiedzialem, ze napisałem go na 5 ;) NIC sie do niego nei uczylem bo bylem upalony, a 5 wpadła ;d
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.