Teraz studiuję wymarzony kierunek i nie mogę się zebrać do nauki ani czytania, a niedługo czeka mnie kolos z lektur.
Zasnąłbym na książce. Jest mi zbyt zajebiście, aby się uczyć, do tego lepsza jest fetka.
opowiem wam cos
dzialo sie to miech temu. jak zwykle na sobote byla zaplanowana imprezka, wiec w czwartek poszedlem do dilera po pixy i ziółko, skonczylo sie tym ze złozylismy sie z kumplami i spalilismy troche zielonegom wróciłem do domu nie mailem sily sie uczyc. nastepnego dnia byl sprawdzian z polaka, wczoraj sie dowiedzialem, ze napisałem go na 5 ;) NIC sie do niego nei uczylem bo bylem upalony, a 5 wpadła ;d
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.