Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
troche thc dziala znakomicie p.wymiotnie, pisze mala iosc zeby nie przebic jazdy po opio
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
jacok pisze:
ksionc pisze:
Mam jedno opakowanie tego torecanu i na pewno niedługo przetestuje jak będę walił coś mocniejszego.
a miałeś do tej pory jakieś nudnośic po opio? Bo imho jak ktoś bierze, nawet słabsze opiaty, w dość dużych ilościach, to raczej nie powinien mieć żadnych problemów z rzyganiem. Mi się przynajmniej nie zdarzyło, poza jednym razem, kiedy dawkę makiwary ugotowaną na dwa/trzy dni (1,5 l) wypiłem w jedną noc. Do tego jeszcze zasnąłem w parku i mnie okradli z fajek i coli - torbę na szczęście jakoś włożyłem wcześniej pod głowę. No i wyjebali mnie później z szaletu miejskiego, lol.
ostatnio jak przez tolerkę waliłem po 1200mg kody z talvosilenu forte i jeśli nie siedziałem podczas działania kody w domu, to z poł h. przed wypiciem kody łykam odrobinę sulpirydu (1/2 kapsułki 50mg a czasem całą).

Przy takich dawkach kody już zdarza mi się mieć nudności, nie zawsze ale zdarza się i jak wale np przed wyjściem gdzieś z domu to jednak łykam małą dawkę neuroleptyka aby nie mieć przykrej niespodzianki w postaci nagłego pawika na ulicy :)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
jaranie sulpiryd metdex albo cos dla rakowcow najlepsze sposoby alo nie jesc hi hi
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
nawiązując do pierwszych stron tematu - mdłości czy wręcz rzyganie na sam widok czy zapach narkotyku to dosyć normalna sprawa, organizm odbierając bodźce kojarzące się bezpośrednio z toksyną jaką jest narkotyk, stara się bronić. Trochę to podobne do odruchu Pawłowa - światło powiązane z jedzeniem wywołuje ślinienie się, zapach czy widok powiązany z jakimś dragiem powoduje mdłości lub wymioty.
Doświadczyłem tego w związku z niemal każdym dragiem którego nadużywałem, oprócz marihuany.
Alkohol - wiadomo, po przepiciu na samą myśl o wódce chce się wymiotować. DXM - smak tabletek w ustach wywoływał odruchy wymiotne. Metkatynon - zapach pojawiający się podczas reakcji odrzucał, też zbierało się na wymioty. Koda z antidolu - podczas picia cofało się.
Co do heroiny - paliłem ją kilkanaście, może trochę ponad 20razy i nie zdążyłem się się nabawić takich objawów. Jeśli chodzi o działanie stricte wymiotne (i tu przechodzimy do właściwego tematu tego wątku), to też nie miałem z tym problemu po h, jak na razie jedyny opioid pod wpływem którego wymiotowałem, to tramadol z Tramali Retard. Wcale nie nazwałbym tych wymiotów przyjemnymi. Niektórzy raportują rzyganie po fentanylu - u mnie nie ma nawet cienia nudności. Na dniach będę miał buprenorfinę, mam nadzieję że nie skończy się to kilkoma godzinami okraszonymi spawami.

Pytanie konkursowe: Jakie leki dostępne bez recepty oprócz dimenhydrynatu z avio i wyciągu z imbira działają dobrze przeciwwymiotnie? Są w ogóle jakieś dostępne bez recepty? Antyhistaminy I generacji mają jakiekolwiek działanie przeciwwymiotne?
  • 708 / 25 / 0
.
Nieprzeczytany post autor: Pawel_31 »
Torecan brałem kiedys na zatrucie swietnie przeciwdziala wymiotom rowniez jaki zawrotom glowy minus lekka przymuła
  • 729 / 18 / 0
diphergan daje rade dziala
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Oddychać głęboko i się uspokoić.
Wiem, może się wydać to komuś śmieszne, ale na mnie działa.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
napewno pomoze troche ale nie ma jak diphergan i sulpiryd
ale miales kiedys beltanie mocno po opiatowe synku bo to co piszesz moze mocno pomoc przy grypie zoladkowej a nie po cwiartce brazu
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Guma do zucia. Mowie serio. Tylko nie jakas smakowa. Kiedys dawno temu przy wachaniu kazdy wpierdalal gume do zucia i nikt nie zygal.
America's C.R.E.A.M. team
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
no1 pisze:
napewno pomoze troche ale nie ma jak diphergan i sulpiryd
ale miales kiedys beltanie mocno po opiatowe synku bo to co piszesz moze mocno pomoc przy grypie zoladkowej a nie po cwiartce brazu
nie zawsze mi prometazyna pomaga... nie wiem dlaczego :nuts:

dobry jest jeszcze torecan, a o gumie słyszałam, ale jakoś nigdy nie wypróbowałam
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.