Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile kodeiny tygodniowo spożywacie ?
mniej niz 200 mg
111
28%
200-600 mg
101
26%
600-2000 mg
104
26%
2000-3000 mg
36
9%
3000-4000 mg
15
4%
wiecej niz 4000 mg
27
7%

Liczba głosów: 394

ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kuros »
40 mg tygodniowo Faithless ?
ora et labora
  • 191 / 1 / 0
Kuros pisze:
40 mg tygodniowo Faithless ?
Biorę kode tak średnio co ~2-3 miesiące. Dzieląc na tygodnie będzie coś koło tego.
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 287 / 7 / 0
Hm, ja w porównaniu z tym co wcześniej pisałem niestety popłynąłem w górę. Teraz średnio ~4g/tydzień. Co daje nieszczęsne ~16g/miesiąc. Jeśli chodzi o hajs to faktycznie jest przypał, szczególnie jak nie pracujesz. Ale wszystko da się ogarnąć, wystarczy trochę inwencji.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Miesiąc temu sięgnęło 1g tygodniowo + tyle samo tramca (że o innych używkach nie wspomnę) i po tygodniu, czy dwóch zaczęło szybko spadać, obecnie zero :) Estem 1 na 100 ^_^
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 297 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mules »
Prawidłowo, trzymaj jak najdłużej ten schemat. U mnie dawniej tak było teraz trochę się popieprzyło wszystko. Może w wakacje się ogarnę. W końcu nic tak nie zajmuje czasu jak serce kobiety bijące między nogami :D
  • 7 / / 0
Około 1g
Uwaga! Użytkownik szouteq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Guzzler »
Zazwyczaj ok 1g ale różnie to bywa, zależy od stanu portfela głównie więc czasem więcej, a czasem mniej.
  • 210 / 1 / 0
różnie ok 700mg ale wywar pijam różnie czasami raz na tydzień czasami dwa. raz piłem co dzień przez ponad 10 dni po 300-400 i później kilka miesięcy przerwy nie było jak ekstrakcji robić a i się nie chciało.
  • 40 / / 0
40 milionów gram dziennie. Pogodzenie tego z pracą to nie lada wyczyn.
Uwaga! Użytkownik Friendofmusic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 1 / 0
1500 mg/tydz - 4 mies. teraz detox :)

p.s. przeczytalem sobie tamacik do konca, o podpierdalaniu ze sklepu. ja tam jestem przeciwny temu, ale mialem taka sytuacji kupilem sobie myszke do kompa (cena 230zl na allegro) po 10 miesiacach myszka mi sie zjebala. No a nie mialem paragonu, gwaracji, bo gdzies wjebalem po prostu. Poszedlem sobie do media (nie dla idiotow) i zawalilem odbiornik (bo myszka byla radiowa i popsul sie tylko odbiornik). Wycialem go nozykiem z plaskikowego opakowania. Wracam na chate.... chuj nie dziala ^^. Okazalo sie sie do kazdej myszki odbiornik jest unikalny (dosyc logiczne, jak np masz takich muszek 10 w jednym biurze, to przeciez nie daloby sie pracowac:)). Co zrobilem? Wrocilem nastepnego dnia do tego sklepu, zajebalem myszke.

Dwa razy narazilem sie na konkretny przypal, bo cena myszki byla ponad 250. A biorac pod uwage stanowisko mojego ojca, to mysle, ze przeczytalibyscie to w gazetach <lol2>. Syn bla bla bla ukradl z supermarketu myszke <lol2> za 250zl.

P.S. Moj ojciec jest skapy, stad ta desperacja :)
P.S.2 To byla chyba najidiotyczniejsza rzecz jaka zrobilem w zyciu
P.S.3 Nic juz za ponad 250 nie zajebie w zyciu.
P.S.4 Nie pytajcie co wtedy bralem.
P.S.5 Mam poki co jeszcze robote, to sobie sporo hasju oszczedzilem, na rok imprezowania bedzie, biorac pod uwage, ze na studiach jeszcze mnie rodzice dofinansowywac beda:)
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2009 przez Drobnowieszczanin, łącznie zmieniany 2 razy.
Traveling by telephone.
Hey ho, here we go
Ever so high.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.