Kuros pisze: 40 mg tygodniowo Faithless ?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
p.s. przeczytalem sobie tamacik do konca, o podpierdalaniu ze sklepu. ja tam jestem przeciwny temu, ale mialem taka sytuacji kupilem sobie myszke do kompa (cena 230zl na allegro) po 10 miesiacach myszka mi sie zjebala. No a nie mialem paragonu, gwaracji, bo gdzies wjebalem po prostu. Poszedlem sobie do media (nie dla idiotow) i zawalilem odbiornik (bo myszka byla radiowa i popsul sie tylko odbiornik). Wycialem go nozykiem z plaskikowego opakowania. Wracam na chate.... chuj nie dziala ^^. Okazalo sie sie do kazdej myszki odbiornik jest unikalny (dosyc logiczne, jak np masz takich muszek 10 w jednym biurze, to przeciez nie daloby sie pracowac:)). Co zrobilem? Wrocilem nastepnego dnia do tego sklepu, zajebalem myszke.
Dwa razy narazilem sie na konkretny przypal, bo cena myszki byla ponad 250. A biorac pod uwage stanowisko mojego ojca, to mysle, ze przeczytalibyscie to w gazetach <lol2>. Syn bla bla bla ukradl z supermarketu myszke <lol2> za 250zl.
P.S. Moj ojciec jest skapy, stad ta desperacja :)
P.S.2 To byla chyba najidiotyczniejsza rzecz jaka zrobilem w zyciu
P.S.3 Nic juz za ponad 250 nie zajebie w zyciu.
P.S.4 Nie pytajcie co wtedy bralem.
P.S.5 Mam poki co jeszcze robote, to sobie sporo hasju oszczedzilem, na rok imprezowania bedzie, biorac pod uwage, ze na studiach jeszcze mnie rodzice dofinansowywac beda:)
Hey ho, here we go
Ever so high.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.