Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Jeśli chodzi o kryształ większe dawki to efekty plasują się w takiej kolejności wdłg mocy:
-Gadanina
-Empatia
-stymulacja

Dodawanie więcej nic generalnie nie zmienia, euforii jak nie było jakiejs szalonej tak nie ma, ot dobry nastroj.
  • 30 / / 0
Mnie ethcat bardzo odpowiada (iv) - lubię tego noradrenalinowego kopa i tyle. Bardziej mnie kręci niż 3,4-DMMC i etylofenidat. Ethcat iv to zupełnie inny wymiar rc. Polecam w każdym wieku i z każdym drag-stażem.
Sex and Drugs and Rock 'n' Roll?
Fuck 'n' Roll - that's all!
  • 223 / 1 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
Mefistofeles pisze:
wśród kota nie znajdziecie nic wystrzałowego, już lepiej methiopropamina :)
Widac znasz sie w chuj :nuts:
Chodziło mi o wystrzałowe wejście, jak np w przypadku etylofenidatu. Kot jest takim spokojnym zamiennikiem speed'owego nastroju z leżeniem i nic nie robieniem ze słuchawkami z muzyką w uszach.
  • 2428 / 90 / 0
Mefistofeles pisze:
p4g4y0zzz(X) pisze:
Mefistofeles pisze:
wśród kota nie znajdziecie nic wystrzałowego, już lepiej methiopropamina :)
Widac znasz sie w chuj :nuts:
Chodziło mi o wystrzałowe wejście, jak np w przypadku etylofenidatu. Kot jest takim spokojnym zamiennikiem speed'owego nastroju z leżeniem i nic nie robieniem ze słuchawkami z muzyką w uszach.
O Jakim Ty wystrzale mówisz ? :nuts: Chyba z bólu nosa :lol:
Nie wiem albo ja jakiś dziwny jestem i nie czuje żadnego wystrzału albo Ty dostałeś coś innego zamiast Etylofenidatu , zresztą po mefedronie też jakoś mocno tego pierdolnięcia nie czuje :(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Cały czas piszę, że wystrzału właśnie NIE MA, a Wy swoje ;p :) Ale bynajmniej nie zatyka nosa, jak etylo :)

No to nie wiem, ja wraz ze znajomymi mieliśmy wystrzał po etylo :) Jak dla mnie ethcat jest lajtowy. Taka mocna kawa, jak to ktoś kiedyś dobrze ujął:)
  • 223 / 1 / 0
Dwójka. Odnośnie ciągu: 11 rano przyszedł towar 2g ethcat kryształ. Pierwsza doba ciężko, ale fajnie. Aktualnie druga doba leci i już jest elegancko. Lajtowy zamiennik niby speeda, czasem efedrynowe ciarki, wydaje mi się, iż po prostu każda cząsteczka ma podpicowanego lub zlowowanego kopa, ale to jest tylko moja sugestia ;)
Do starych wyg: rc to NIE SĄ JUŻ DOPALACZE, czy ZAMIENNIKI DRAGÓW, zostały opracowane bardziej, aby umilić życie przeciętnym żołnierzom, weteranom polecam po prostu pozostanie przy swoich używkach, chyba że chodzi o dysocjaty, to zdecydowanie metoxetamina.
  • 8 / / 0
Mam pytanie, różni sie coś ten kryształ ethcat Panowie od normalnego ethcat'a w pudrze? Bo na tym drugim się zawidołem i mysle czy brac ten kryształ... Albo jesli mogłby ktos porownac z 4-MEC :retarded: ^_^
  • 30 / / 0
Może ktoś wie do czego jest metabolizowany etkatynon? Czy tak jak metkat do efedryny?
Sex and Drugs and Rock 'n' Roll?
Fuck 'n' Roll - that's all!
  • 2814 / 14 / 0
Patrz także na literaturę dotycząca np.mefedronu, gdyż jego metabolizm jest szeroko opisany. Moim zdaniem nie jest metabolizowany do efedryny, a prędzej do N-etylonorpseudoefedryny. Patrz N-etylonorpseudoefedryna na Pubchem i katyna na Wikipedii.
Niska szansa, aby dochodziło do skrócenia łańcucha węglowego. Już większa szansa ma deaminacja, albo oderwanie całkiem łańcucha, ale nie sądzę, aby się to działo in vivo.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Po przerobionej dwójce na drugą dobę doszło do skrócenia łańcucha węglowego u mnie koło 5tej, 6tej rano czułem ekstazę, jakbym był małym dzieckiem i siusiał w pieluche ;d ale tylko przy odpowiedniej muzyce.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.