Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Szkoda ręki <_< ;]
Lepiej sobie dać siana a jak to jest jakiś problem czy coś to zawsze przed fazą można sobie ulżyć...
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Twilight pisze: Potwierdzam ]
Lepiej sobie dać siana a jak to jest jakiś problem czy coś to zawsze przed fazą można sobie ulżyć...
Lepiej nic nie ćpać a jak już to coś wzmagającego odczucia jak gałka, zioło, lsd itp a nie deksa po którym nic prawie nie czuć i się nie da i tak dojść ani nic w zasadzie :-/
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
ale za to przy sexie czasami myśle o dexie...to źle :/
Twilight pisze: No to szkoda jej ust jak mam i tak nic nie poczuć <_<
Orgazmy po deksie są nieporownywalne do tych na trzezwo, nie wiem czy lepsze, ale jest w tym nuta odmiennosci, a to jest fajne. Czy tylko ja tak mam? ^^
ja po deksie jestem o wiele wrażliwsza na dotyk, mam wrażenie że wszystkie zmysły pracują na zwiększonych obrotach ^^ przyjemnie :)
a ja ogolnie moge powiedziec, ze schizowo jest. swiat sie telepie. dziko. od tego bardziej wyszlo, ze skupialam sie na fazie niz na tym, na czym powinnam :cheesy:
dxm jest rozpraszajacy moim zdaniem :-)
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.