Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Szkoda ręki <_< ;]
Lepiej sobie dać siana a jak to jest jakiś problem czy coś to zawsze przed fazą można sobie ulżyć...
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Twilight pisze: Potwierdzam ]
Lepiej sobie dać siana a jak to jest jakiś problem czy coś to zawsze przed fazą można sobie ulżyć...
Lepiej nic nie ćpać a jak już to coś wzmagającego odczucia jak gałka, zioło, lsd itp a nie deksa po którym nic prawie nie czuć i się nie da i tak dojść ani nic w zasadzie :-/
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
ale za to przy sexie czasami myśle o dexie...to źle :/
Twilight pisze: No to szkoda jej ust jak mam i tak nic nie poczuć <_<
Orgazmy po deksie są nieporownywalne do tych na trzezwo, nie wiem czy lepsze, ale jest w tym nuta odmiennosci, a to jest fajne. Czy tylko ja tak mam? ^^
ja po deksie jestem o wiele wrażliwsza na dotyk, mam wrażenie że wszystkie zmysły pracują na zwiększonych obrotach ^^ przyjemnie :)
a ja ogolnie moge powiedziec, ze schizowo jest. swiat sie telepie. dziko. od tego bardziej wyszlo, ze skupialam sie na fazie niz na tym, na czym powinnam :cheesy:
dxm jest rozpraszajacy moim zdaniem :-)
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.