4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 757 / 31 / 0
Zaciekawił mnie ten wątek. Jak będę tylko miał okazję, to się zabawię w taką produkcję.

Planuję zrobić kota swoją 5cio minutową metodą w jak najmniejszej objętości wody. Zwykle wychodzi mi krystalicznie przezroczysty. Na tym etapie mam 2 dodatkowe pomysły - dodanie małej ilości alkoholu oraz jeszcze mniejszej ilości NaOH. Powinno to wg moich doświadczeń pozwolić na wydajniejsze wysolenie naszego kota. Wolna zasada kota nie lubi kwaśnego środowiska więc w teorii, dzięki NaOH mniej go powinno się pod wpływem kwasu (zamierzam używać stężonego siarkowego) rozłożyć a więcej wysolić. Już nie mogę się doczekać :D Ciekawi mnie tylko kwestia rozpuszczalności Kota w acetonie - jakby była mała to by było go dobrze potem doczyścić :) Dam znać jak mi poszło :d
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Czy można użyć gazowy HCL ? Ewentualnie czy hcl 4.5% będzie wystarczający, kiedyś próbowałem zrobić z 4.5 % ale wyszło coś w stylu gumy, po odparowaniu wszystkiego, ktoś wie co poszło nie tak? Oczywiście wszystko nieudane ląduje w zbiorniku na odpadki.
  • 1 / / 0
czy ten sudafed musi byc orginal czy moze byc maximum streng zatoki? bo tu u mnie za granica nie maja tego orginal w sklepach ;/
  • 1434 / 372 / 13
Po pierwsze to kapsułki, po drugie w kombinacji z paracetamolem i kofeiną , po trzecie czy w tym preparacie znajduje sie pseudoefedryna? %-D %-D %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.