Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 4 / 0
Jestem alkoholikiem, z klonem mam do czynienia bardzo krótko. 2mg i 8 piw i nie ma tragedii. Dla mnie problemy zaczynają się od dawek 4mg i duże ilości browarów, urwany film, kontuzje. Dziury w pamięci. Uważajcie.
  • 1345 / 148 / 8
mam takie spostrzeżenia że jak wezmę 1mg alpry i wypije piwko to działanie się pomnaża np:
1mg alpry + browar to uwalenie równe 2 browarom
1mg alpry + 2 browary to uwalenie rzędu 4 browarów
i podobnie. małe dawki benzo można podbijać piwkami.
ogólnie zestawienie jednego i drugiego razem daje podwójnie mocniejsze uwalenie do tego plecie się bzdury, brak wstydu, nadmiar odwagi, otwartość na poziomie mówienia bez skrupułów rzeczy dla nas wstydliwych żenujących, dziury w pamięci, otepienie.
proszę uważać
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 3 / / 0
próbował ktoś z was clonazolam z piwkiem? Zarzuciłem 1mg (bez tolerki i coś średnio czuj efekty, chciałbym to delikatnie wzmocnić jednym maks 2 piwkami, co o tym sądzicie? Jutro dzień wolny od pracy wiec nie trzeba wstawać rano :)
  • 519 / 47 / 0
Najbardziej mi żal ludzi którzy bez doświadczenia z benzo,rzucają się od razu na głęboką wodę (clonazolam).Na dodatek chcą łączyć z alkoholem.Zwykle rolki by zajebiście zadziałały,a po przygodach z clono by by tolerko! Witaj przypalę
  • 3854 / 316 / 0
Jeżeli benzo-dziewice rzucają się od razu na Klonazolam i chcą go mieszać z alkoholem, to pozdro 600. Moim skromnym zdaniem, przygodę z benzo powinno się zaczynać od czegoś lżejszego (np. rolki, albo bromek), a potem myśleć co dalej.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 14 / 0
Bez żadnego doświadczenia zajebałem ostatnio 1,5mg klonazolamu + 2 browarki (kilka tygodni wcześniej tylko ok. 0,25 mg zolamu, więc tolerancji nie miałem ), raczej nie polecam. Spore problemy z poruszaniem się, zerwał mi się też film, po ok. 1,5h od ostatniego piwa i klona zasnąłem i obudziłem się po 14h, cały następny dzień bardzo słabe samopoczucie, mało pamiętam z dnia następnego, ciężko było cokolwiek zjeść i cały dzień mogłem jedynie wegetować. Na początku miało pójść tylko 0,5mg ale jakoś po pół godziny kiedy zaczęło mnie klepać, stwierdziłem że dorzucę i potem że jeszcze dorzucę %-D z tego co pamiętam to jeszcze dopalałem w takim stanie jakąś marie. Nie było to przyjemne przeżycie, samej fazy prawie w ogóle nie pamiętam, a następny dzień strasznie przejebany.
  • 23 / 6 / 0
E tam, pierdolita głupoty, albo jesteśta cieniasy. Ja wczoraj cały wieczór, do 3 nad ranem łoiłem domowego jabola, dolewając do niego roztwór klonazolamu w spirytusie, w sumie nie wiem ile dokładnie, ale 5 mg na pewno poszło w przełyk, a wina jeszcze więcej (ale słabe jest, na oko 9-10%). Nic nie odpierdalałem, tylko naszła mnie ochota na słuchanie starych polskich piosenek typu T Love, Marek Grechuta, czy Czesław Niemen, dosyć głośno, później ściągałem instrumentale i w audacity nagrywałem covery tychże utworów, drąc ryja przez profesjonalny mikrofon jak na koncercie. Później zacząłem udawać, że omawiam z ruską mafią jakieś lewe interesy, poszukałem słówka z wymową i nawijałem. Całe osiedle musiało słyszeć, ale o dziwo nikt nie wezwał policji. Może przestraszyli się tych ruskich mafioso :-D :-D :-D
No i jedyny problem to koordynacja, po wstaniu dosłownie nie dało rady iść, do kibla musiałem się czołgać, a przy próbie odlanie wjebałem się plecami do wanny stojącej obok klozetu. Aha, oprócz tego rano (tego samego dnia) waliłem 4-HO-MiPT i przy rozpoczynaniu picia ok 20:00 sniffem poszło 200 mg 4-MPD, bo dostałem za darmo.
Rano zero kaca, jeszcze na zakupy pojechałem rowerem.

Pozdrawiam ziomeczki :-D
http://www.last.fm/pl/user/pan_grzana
  • 223 / 30 / 0
Bo trzeba znać umiar i swoją tolerkę, jeśli ktoś chce się po prostu wyluzować to ten miks jest okej. Ale wiadomo jak jakiś świeżak zarzuci pół paki klona i potem idzie pić wódkę, to kończy się to urwaniem filmu i (nie)ciekawimy historiami dwa dni później. Ale ja np. w tym momencie po 4 mg klona szklance wina z ciotką i teraz kończę drugiego browarka czuje się super, wyluzowanie, lekka wyjebka, luzik, robie sobie coś tam na kompie, tu pogram na gitarze, tu pogadam z kimś itd i jest gitara. Po prostu wyczucie, a jak ktoś nie ma, to niech sobie je kurwa wyrobi. W tym momencie czuję się naprawdę dobrze, nie mam ochoty nikogo napierdalać, nie urwie mi się film, nie wsiąde do samochodu pobijając rekord prędkości na Rybitwach ( Ci z Krk wiedzą o co kaman ) i gitarka. A jeśli chce pojechac po bandzie, po zarzuce Klonazolam i kupie sobie 0,7 i zrobię trzodę, ale wiem, że tak się stanie, a nie nagle " o kurwa co ja zrobiłem". Know your body know your substance i tak dalej, Tyle w temacie.
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 3406 / 536 / 0
Dziś zmixowałem etizolam(wiem, wiem nie wytrzymałem) + 2 piwka, jest przyjemnie, chociaż za mało, ale jednak kończę dziś tą przygodę i na czasie idę spać, tak jak przedmówca mówi, umiar i jest git, bo to dobry mixior :) - rozgrzewa takie coś jak małe 'opio' grzanie :)
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 43 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: apteczny »
DoktorZ pisze:
działanie jest cholernie subiektywne...
raz waliłem browary, do tego parę xanaxów (ze 4-5) 0,5 i skończyło się naprawde tragicznie, wyjebało mnie w ostrą psychozę... naprawdę radzę uważac - fazy po tym nie ma a skonczyc moze się tragicznie;/
Wawi112 pisze:
Bo trzeba znać umiar i swoją tolerkę, jeśli ktoś chce się po prostu wyluzować to ten miks jest okej. Ale wiadomo jak jakiś świeżak zarzuci pół paki klona i potem idzie pić wódkę, to kończy się to urwaniem filmu i (nie)ciekawimy historiami dwa dni później. ....
Ja nie radzę łaczyć z alko.
miało być spoko były dawki 1mg, 1,5mg, 2mg,3mg..... Przyszedł czas na 3mg xanaxu z alko. było ok do czasu....
Przyszła paranoja, załamanie... koniec był w wariatkowie wpasach ale to opisze w tripie...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.