Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pnk »
a wsypac do pigulki z Ascorutical, to przejdzie to zoladka?

ps. jest to moj 1 post na forum, wiec witam wszystkich, zaczynam swa przygode z halunami :)
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
potnijcie sobie chusteczkę na takie małe kawałeczki, w te kawałeczki wsypcie benzydaminę, zawińcie i połknijcie popijając czymś, tyle

w kapsułki szkoda się bawić a picie benzy to katorga dla kubków smakowych, więc najlepsze są bombki
już łatwiej tego zaaplikować się nie da, no chyba że ktoś nie umie łykać
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 45 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kosz »
najlepiej wyekstrachowac pozniej bez zbednej motki to co na filterku rozpuscic w malej ilosci wody jebnac na raz i przepic na spidzie, szybciej wchodzi i faza nie trawa 2dni jak z papiera, ale chuj robcie jak chcecie.
Jak dlamnie to mozecie bez ekstrakcji razem z opakowaniem wpierdalac z czegos sie bedzie przynajmniej mozna posmiac.
Zobacz więcej niż możesz zobaczyć, poczuj więcej niż możesz poczuć, usłysz więcej niz możesz usłyszeć.
Myśl szerzej.
  • 577 / 3 / 0
najlepiej benzę mi się bierze z gałą a ona się długo ładuje więc przedłużone ładowanie się bombek nie przeszkadza w ogóle :-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr satan »
Po kilkunastu łyknięciach benzy z solą, wybrałem jednak bardziej humanitarny sposób. Ekstrakcja + kapsułki. Niektórzy się pytają skąd brać kapsułki. Najprostszy sposób to kupić witaminę C w kapsułkach (niespełna 5zł) i po problemie. A tak w ogóle to się kurewsko cieszę, bo znalazłem we wrocławiu aptekę, gdzie tantum rosę można kupić za 2,50-2,90zł (zależy jaka dostawa) ;f
"Sam siebie zgaszę, aby się nie wypalić."
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."

* Fryderyk Nietzsche *
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: AcantheR »
Ktoś napisał:
Ewentualnie mozesz rozsmarowac benze na kanapce

Czy to by wypaliło ? :P
No niby przy początku kanapki nawalić, gryza z chlebem i sie jeb**em ;p.
Uwaga! Użytkownik AcantheR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Rozmarowadź na kanapce to sobie można rozkruszone tabletki Acodinu, a nie benze ;d Z dwojga zlego gryzienie pokruszonych tabletek Acodinu jest o wiele przyjemniejsze ;D próbowałem i wiem, że gorzki smak można przeżyć w przeciwieństwie do soli z Tantum Rosy :]

* Fryderyk Nietzsche *
  • 165 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norman »
swoja droga- ja kiedys przywalililem sobie kreta z benzy nie sluchajac tego, co bylo na forum, bo ktos gdzies odradzal. I kurwa nikomu nie polecam, chociaz jak ktos jest tak niewierny jak ja to i tak przywali. Kij z tym, co sie dzieje w nosie, to jest light, ale to co z gardlem....masakra. Juz lepiej przypierdolic sobie kowadlem.
  • 577 / 3 / 0
Norman pisze:
swoja droga- ja kiedys przywalililem sobie kreta z benzy nie sluchajac tego, co bylo na forum, bo ktos gdzies odradzal. I kurwa nikomu nie polecam, chociaz jak ktos jest tak niewierny jak ja to i tak przywali. Kij z tym, co sie dzieje w nosie, to jest light, ale to co z gardlem....masakra. Juz lepiej przypierdolic sobie kowadlem.
ale przynajmniej teraz jak już wszystkie komórki nerwowe w gardle i nosie masz martwe i możesz w klamę przywalić wszystko %-D ;]
  • 77 / 1 / 0
Ciekaw jestem jakby beze wsypać do maszynki do skręcania fajek i taką skręconą fajkę później łyknąć... Nie wiem dlaczego przyszło mi to do głowy. Chyba jestem przećpany. Jak wypróbuję to zdam relację :cool:

* Fryderyk Nietzsche *
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.