Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jak często ćpacie...?
Codziennie
42
30%
Prawie codziennie co 2-3 dzień
39
27%
Raz na tydzień
41
29%
Raz na miesiąc
15
11%
Jak przyjdzie okazja raz na rok
5
4%

Liczba głosów: 142

ODPOWIEDZ
  • 1141 / 117 / 0
Mniej więcej wychodzi że co 3 dni coś zarzucam. Ostatnio miałem wyjątkowy tydzień, bo dzień w dzień jarałem jak za dawnych czasów i brałem benzo.
Jednak regularność odnośnie beta-ketonów u mnie wygląda tak:
Albo cisnę 3 dni i mam tydzien przerwy, albo cisnę po 1 dniu i co 3 dni :) W przypadku bk dłuższe ciągi niż 3 dniowe nie mają w zasadzie sensu (to nie czasy 3MMC - metafedron człowiek mógł jeść i jeść i nigdy by mu się nie znudziło, tak samo jak mefedron). Nie zmienia to faktu, że jestem w ketony ostro wjebany, po prostu w dłuższych ciągach legalne bk nie klepią.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2972 / 254 / 0
Nie pamiętam kiedy ostatnio byłem trzeźwy. Rozwijając tą myśl: nie licząc benzo, których staram się nie nadużywać to albo koda albo alko, a jak nie ma hajsu to albo znajdę w apteczce coś czym można się chociaż zamulić (neuroleptyki) albo podejdę do jakiegoś znajomego przypierdolić krechę jakiegoś chujowego kryształu, który nawet nie wiadomo czym jest. Po 10-tym zawsze się odwdzięczam 4-pakiem czy coś, także sęp ze mnie żaden :-)
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 205 / 8 / 0
Zależnie od okoliczności i natłoku obowiązków. Sporadycznie tylko jaram i biorę dysocjanty, z depresantów tylko benzodiazepiny na sen i zejście na ziemię, enteogeny, empatogeny i stymulanty raz na parę miesięcy, czasami testuję jakieś nowe wynalazki jak ktoś poczęstuje.

Generalnie jestem wjebany w jaranie, faworyzuję dysocjanty, a resztę lubię, lub uwielbiam, ale używam rzadko.
  • 623 / 45 / 13
Politoksy here. Na ten moment prawie codziennie - co 2 3 dni. W każdy weekend, więc generalnie częściej niż rzadziej. Staram się nie brać stimów/rzeczy, po których będę zamulony z rana gdy muszę iść do roboty (nie zawsze wychodzi....). W robocie kilka razy i wolę na trzeźwo.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 5882 / 1216 / 43
Od dwóch dni nic nie biorę. Skończyłem krótki maraton narkotyczny. Powodem trzeźwości są problemy z pieniędzmi, które przejebałem na narkotyki. Rekord trzeźwości to osiem dni i osiem nocy. Chciałbym utrzymać abstynencję do grudnia. Ciężko było minąć sklep monopolowy mając 10 zł w kieszeni. Wszedłem do środka. I kupiłem sobie cygaretkę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1893 / 182 / 0
Praktycznie co tydzień zamawiam jakieś erceki, w międzyczasie zapodaję metkata. Benzosy jak są, ale potrafię parę paczek zjeść w 2-3 dni, w zamyśle żeby zbić krzywe jazdy, niestety przeważnie kończy się to wpierdalaniem tabletek bez umiaru. Sporadycznie koda. Od miesiąca nie piję.
  • 456 / 22 / 0
A ja się wyłamię bo ostatnio trzeźwość aż bije z mojej króliczej osoby :>
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 38 / 3 / 0
Policzyłam średnią i wyszło raz na tydzień. Teraz staram się już w ogóle nie palić, to mój 5 dzień bez palenia i nie jest mi ciężko, a wręcz przeciwnie, coraz lepiej się czuję. Problemem jest, że jak znajomi wpadną i częstują, to się zazwyczaj zgadzam i jest mi potem smutno. Zwyczajnie palenie przestało na mnie dobrze działać, mam tego świadomość i chyba powinnam szczerze pogadać o tym z ziomkami od dżezu. :> jedynie dobrze działa na mnie połączenie alko i dżezu, ostatnio przetańczyłam tak całą noc lepiej się bawiłam niż kiedyś po MDMA:) Zostaną mi jeszcze kartony, czyli pewnie się zmieni to na "raz na miesiąc" jak nie rzadziej. Trochę smutno mi, że już się tak dobrze nie bawię jak kiedyś, ale mam psychikę jaką mam a nie po to jest mj żeby się smucić:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.