Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Jak zgorzelec - niedaleko dzieci z dworca zoo - wiec powinna byc
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
haha pisze:
Wie ktos moze jak sytuacjia z braunem albo zwyklym helem ma sie w bolesławcu bo nie w temacie jestem interesuje mnie tez lsd slyszalem ze hujowo jest.

Wiesz to troche podejrzane ,że piszesz coś w stylu jak sie ma sytuacja z braunem albo zwykłym helem.....przecież nawet laik wie ,że to to samo.Wiec albo nie jesteś w temacie (dobrze) albo jestem z psiaków... zgorzelec nie jest daleko bolesławca więc napewno jest.W zgorzelcu jest wszystko hera,odpal...
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: haha:)) »
no tak zapomniałem napisać że z policji jestem :) a tak na serio to naprawde nie widziałem że hel to to samo co braun myślalem ze jakos sie to rożni. a to ze w zgorzelcu jest to wiem ale musiłbym dać na paliwo i to mnie troszke boli hahahah. Ale chyba nie bede miał wyjscia. A jak wiesz o braunie to powiedz mi cos o nim np jak sie go jara itp.A i jak wiesz to powiedz ile stoi w zgorzelcu cwiara bo kumpel muwi ze tam po 50 zeta jest a mi sie zdaje ze p-o 40 zeta jest.
Uwaga! Użytkownik haha:)) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Sobie poszukaj. Powinna byc po 40zl, ale co stoi na przeszkodzie, by wzial od ciebie 50zl? Przeciez na nas sie nie powolasz. Nie jaraj, zajeb po batach. Jak sie to robi, to tez masz gdzies opisane.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 354 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MadRider »
E tam Filippo. Ja się nie znam, ale przecież Brown Sugar jest specjalnie do palenia zrobiony jak opium. I tried to chase the dragon but the dragon chased me. I na pewno też bardzo dobrze porobi jak palić będzie a zwłaszcza jak ktoś nie ma tolerancji. Jak ktoś nie brał opiatów albo siuwaxu jak tak walnie strzała od razu to go przytomności myślę może pozbawić tylko.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2007 przez MadRider, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: haha:)) »
Filippo jeżeli zaplace za to 50 zeta + benzyna za przejazd do zgorzelca i z powrotem to juz jest przeszkoda.A po kablach nie chcem walic.
Uwaga! Użytkownik haha:)) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 354 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MadRider »
Fillipo miał fazę ponurego sentymentu to tak poradził nariego
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 3 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: olx »
a co z bronzem w okolicach poludniowej polski? jest cos w ogole, procz polskiej heroiny?
olxx
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
wroclaw, krakow, katowice = full of H. ja akurat jestem z polnocy, mam 500metrow z domu do morza a i tak wiem co na poludniu slychac. w 3miescie tego pelno.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.