Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blefujesz »
gues1234 pisze:
[...] Chyba, że piję piwko z bratem, wtedy Dębowe Mocne, bo on znowu TYLKO to piwo pije.
Bo Dębowe Mocne rządzi, Tyskie jest za dębkiem, a dla relaxu lubie Gingers'a ;)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 333 / 11 / 0
Zielone Karty: sprobuje to, co zaleciles- 9% alko powinno polepszac smak ;-) .
Beif: tez lubie debowe mocne.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 289 / 5 / 0
Pilsner Uruquell- smak boski tylko wkurwia mnie ze mam malo %
Debowe S. -pelen wypas
Warka S.-dosladza wszelkie uzywki :-D
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
1. brok export (szkoda, że sambora już nie ma)
2. lech/calsberg
3. żubr
4. różne wynalazki lokalnych browarów - Lwówek śląski rządzi
Get up and fight for your rights my brothers
Get up and fight for your rights my sisters
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gepard »
1 Fruh (Kolsch)
2 Lowenbrau
3 Carlsberg
4 Lech

"Po benzo nie ma euforii"

Moze i nie, ale za to ostatnio na spacerze zaczalem gonic cudzego psa - pomylily mi sie. :-D
Sasiadki byly w ostrym szoku. %-D
Jestem Stefan Hambura, adwokat z Berlina. Rudi Pavelka to mój dobry ziom.

A ja jako prosty mieszkaniec Polandii chciałbym się kiedyś dowiedzieć czy Jurusza Gutbier był Żydem.
  • 289 / 5 / 0
[quote="Gepard"]
1 Fruh (Kolsch)
2 Lowenbrau
3 Carlsberg
4 Lech

"Po benzo nie ma euforii"

Moze i nie, ale za to ostatnio na spacerze zaczalem gonic cudzego psa - pomylily mi sie. ]

jak nie ma euforii to popraw warka. bedzie slodko i milo :) psy podobne, nie przejmuj sie kazdemu przynajmniej 1 w zyciu zdaza sie pomylic psy :-D
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Evil P »
zdecydowanie Palm - nie ma lepszego piwa na polskim rynku!
Uwaga! Użytkownik Evil P nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 2 / 0
zimny leszek albo carlsberg to jest to xDD
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
No właśnie - zimny. Bo ciepłego carlsberga to się wypić nie da...
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 173 / 1 / 0
na pierwszym miejscu Heineken, najlepiej smakuje ten w butelce 0,5l a na drugim miejscu Carlsberg
Psyc[H]oaktywni
ODPOWIEDZ
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.