Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 2 / 0
nie.
sevredol nei zawiera wosku, nie jest "retard". Zimna woda, im zimniejsza tym lepsza. filterek, pompka i to wszystko.
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 1293 / 20 / 0
robiłem, wszystko fajnie spoko ale straszny kisiel wychodzi i musze 1tab-1ml co daje mi pompke piątkę.
wolałbym mieć to w pompce 2ml, da radę odparować albo niewiem co :<
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 6 / 0
Kisiel z Sevredolu? Czy nie zaszła jakaś pomyłka?
Uwaga! Użytkownik Motor niczyj jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
Z sevredolu nie ma kisielu, nigdy. Nie ma prawa być. Przy większym stężeniu może tylko wyjść mleczny, nieprzejrzysty roztwór - to wina laktozy. Osobiście uwielbiam sevredol, to moja ulubiona forma m. Po pierwsze świetnie się rozpuszcza i nie ma w sobie woskowego syfu, a po drugie sprzyja zachowaniu niskich dawek ze względu na upierdliwość rozkruszania więcej niż 2 tabsów. Dobiwszy do 60mg przy sevredolu od razu pukam się w głowę i schodzę, co przy mst nie jest takie oczywiste.
  • 221 / 4 / 0
może tramal 200 rozkruszyłeś a nie sevredol 20 ?
z tego kurewstwa nigdy sie nie zrobi nawet mętnego roztworu tylko ciągle glut wychodzi
  • 1543 / 213 / 0
Ech, leiche, ja nie raz musiałem kruszyć 5-6 tabletek. Fakt, upierdliwe, choć kiedyś musiałem z kolegą pokruszyć 40szt, bo przerabialiśmy taką ilość na herę.
  • 1111 / 17 / 0
Jasne, są tacy co kruszą i potem walą 15ml, ale ja walę wszystko podskórnie i nie będę się męczyć z wtłaczaniem pół szklanki wody :)
  • 583 / 6 / 0
leiche pisze:
Jasne, są tacy co kruszą i potem walą 15ml, ale ja walę wszystko podskórnie i nie będę się męczyć z wtłaczaniem pół szklanki wody :)
hę? zdrowe to ty jestes? taka ilosc podskornie, tylko gratulowac pomyslowosci i glupoty.
siniakow 8 calowych i guzow roznego typu to ty nie masz na rekach, nogach i gdzie ty tam jeszcze to walisz?
zeby ci ta laktoza i wypelniacze sie nie wchlonely do konca to moze pojdziesz po rozum do glowy.

w 10ml spokojnie do 4-5 tabsow sie miesci przy skurwiale zimnej wodzie
PS: trzeba umiec zeby walic takie ilosci i z bata nie wyleciec
  • 221 / 4 / 0
leiche pisze:
podskórnie to jest właśnie męka, nawet 2ml, wejścia żadnego, bąbel się robi jak włoski orzech i nie wiem nawet czy coś klepie czy nie,
to były moje pierwsze próby z rozpuszczonym sevredolem aż dałem w kanał i mnie powaliło na kolana, już nigdy nie próbowałem innej drogi podania
  • 1543 / 213 / 0
Zdaje się, że nie wiesz, że leiche b. dokładnie filtruje roztwór i z tego co wiem, używa filtrów strzykawkowych o b. małej średnicy por.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.