Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
sevredol nei zawiera wosku, nie jest "retard". Zimna woda, im zimniejsza tym lepsza. filterek, pompka i to wszystko.
Rozmowy acreal
wolałbym mieć to w pompce 2ml, da radę odparować albo niewiem co :<
z tego kurewstwa nigdy sie nie zrobi nawet mętnego roztworu tylko ciągle glut wychodzi
leiche pisze:Jasne, są tacy co kruszą i potem walą 15ml, ale ja walę wszystko podskórnie i nie będę się męczyć z wtłaczaniem pół szklanki wody :)
siniakow 8 calowych i guzow roznego typu to ty nie masz na rekach, nogach i gdzie ty tam jeszcze to walisz?
zeby ci ta laktoza i wypelniacze sie nie wchlonely do konca to moze pojdziesz po rozum do glowy.
w 10ml spokojnie do 4-5 tabsow sie miesci przy skurwiale zimnej wodzie
PS: trzeba umiec zeby walic takie ilosci i z bata nie wyleciec
leiche pisze:Jasne, są tacy co kruszą i potem walą 15ml, ale ja walę wszystko podskórnie i nie będę się męczyć z wtłaczaniem pół szklanki wody :)
to były moje pierwsze próby z rozpuszczonym sevredolem aż dałem w kanał i mnie powaliło na kolana, już nigdy nie próbowałem innej drogi podania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.