Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Dobry przykład prostackiej, kinderowej fazy po gandzi.
Esencja bonusowego chromosomu.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
lepiej kurwa znajdz to 5 bo będiesz miał ubytek
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pani-Ka »
Klg pisze:
-ej,kurwa ja juz niewiem co to jest 5.
Brak ci piątej klepki.
Uwaga! Użytkownik Pani-Ka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kubaz »
a ja doszedłem do prawdy. dlaczego czas leci nam wolniej upaleni ? popprostu nieswiadomie potrafimy myslec o 2 rzecach jednoczesnie co normalnie nie zdarza sie nam. Czas dlatego sie dwukrotnie dluzy ( lub wiecej) nawet wydawalo mi sie ze potrafie przeskakiwac z jednej mysli na druga i spowrotem nie tracac sensu poprzedniej. Wiem pogmatwane na trzezwo niecalkiem to rozumie.
Uwaga! Użytkownik kubaz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
kubaz pisze:
a ja doszedłem do prawdy. dlaczego czas leci nam wolniej upaleni ? popprostu nieswiadomie potrafimy myslec o 2 rzecach jednoczesnie co normalnie nie zdarza sie nam. Czas dlatego sie dwukrotnie dluzy ( lub wiecej) nawet wydawalo mi sie ze potrafie przeskakiwac z jednej mysli na druga i spowrotem nie tracac sensu poprzedniej. Wiem pogmatwane na trzezwo niecalkiem to rozumie.
xD kiedyś prawie to samo przemyslalem xD

po jakiejs długiej rozkminie zastanawiam sie...hmm... zacząlem myśleć nad bułką a teraz myśle nad sklepem (przyklad) jak to sie stało...i zaczynam sobie przypominac nad czym myslalem...
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Omega »
Kiedyś po pol rocznej przerwie, nieziemsko się upaliłem, totalnie straciłem kontakt ze światem, doszedlem do wniosku ze żyje w sztucznym świecie, stworzonym specjalnie dla mnie, moi starzy, znajomi, rodzina przypadkowi ludze na ulicy, to wszyscy aktorzy, wszędzie są kamery które mnie obserwują, analizują i wyciągają błędy które popełniłem w życiu. Doszedlem do wniosku ze wiem jak się czują ludzie ze schizofrenią paranoidalną. Naprawde, jeden z najgorszych badtripów, gorszy niż zjazd po ~0,8 fuki+ kac po 3 bro i 0,3 wodki. Po tej historii miałem kolejne pol roku przerwy od baki;]
  • 58 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jesz »
truman szou potrafi zryc czlowieka, ale sugeruje nie traktowac takich rzeczy zbyt powaznie. mi tez sie zdarzylo ale nie przestraszylem sie tego, raczej podszedlem do tego z zaciekawieniem. Wychodzac z zasady 'czym sie strules tym sie lecz' kolejnego dnia kupilem baki i zjaralem sie sam zeby przyjrzec sie temu 'zjawisu' (ekhm) troche blizej.. przemyslalem, olalem i przeszlo.
wniosek: jaraj wiecej
Uwaga! Użytkownik jesz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
proste ze jaraj
a jak nie bedizesz jaral, to cie starej podgonie a ona policjant wiec uwazaj.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
kiedys jak mieszkalem sobie u rodzicow, siedzialem w swoim pokoju, jakies nutki w glosnikach, ja przy otwartym oknie palilem jointa i tak myslalem o sobie... doszlem do wnioskow że moje ciało to nie ja, że moje prawdziwe ja wygląda inaczej tylko sobie przybrało te ciało, a one kompletnie nie odwzorowuje mojego JA. w sumie jak bylem nastukany to bylem w stanie stworzyc na to teorie ;] ale teraz to juz nie bardzo
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: roy4 »
rysiek z klanu wrote:
> proste ze jaraj

jesteś genialny
i masz fajną mordke

hehehe
skąś cie znam?
jakis ciula mnie zabanował i nie odbanowuje bo jest cwelisko
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.