Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
wisior trzymam kciuki za dalsza trzezwosc. tez kilka razy w mlodosci przesadzilem z dragami co odbiło sie konsekwencjami w doroslym zyciu, po prostu glupi bylem...
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
dziekuje %-D a na powage ,,przyda sie,,danke za wsparcie

ale ja niejestem zadnym fenomenem..naprwde mozna dac sobie rade...tylko jest ciezko...
moja rada:probowac..bez kitu..i sie niepoddawac
:-)

Scalono | 909

niewiem ale mysle ze jak mam normalny dzien to zrobilabym to bez wachania.gorzej jakby ktoregos dnia zle sie czula-to niewiem jakby bylo .
zagrozenie jest i bedzie zawsze.niektorzy lamia abstynencje nawet po kilku latach.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ciumolotka »
No właśnie. Przykładem jestem ja :-(
Zdarzały mi się parę razy wpadki po roku czy trzech...
A ostatnio (po sześciu latach niećpania) miałam tak niesamowitą chcicę na hel, że ledwo co się powstrzymałam...
Bałam się strasznie bo mam teraz trudny okres w życiu i wiem, że bym popłyneła.
Jednak dałam radę. Na szczęście.
  • 261 / 16 / 0
no to tak trzymać dziewczęta (powstało kółko wzajemnej adoracji chyba). Je od helu jakoś się powstrzymuję, ale coś czuję że nie długo już. Właściwie nie wiem, czy za mało w pysk dostałam od życia, żeby z tym wszystkim skończyć, czy może za dużo. Jestem zawieszona pomiędzy brakiem decyzji a brakiem decyzji i to jest chujowe troszkę.
810 stawek dziennych za to!
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Benzedryna »
Ja jak raz zaćpałem jedyny raz i pierwszy kontakt z amfą (nie licząc w całej mojej karierze dwóch bakań zielska) to miałem taka faze że o mało co nie wylądowałem w kaftanie bezpieczeństwa w zakładzie dla obłakanych. Mój trip polegał na 4 dniach nie spania nie jedzenia i bycia po 24 godzinach od zaćpania w stanie psychozy, z takim oraniem baniaka że głowa mała.

Skutki mojego fuknięcia, są poprostu opłakane, depresja psychoza, poprostu ześwirowałem.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Ja jak raz zaćpałem jedyny raz i pierwszy kontakt z amfą (nie licząc w całej mojej karierze dwóch bakań zielska) to miałem taka faze że o mało co nie wylądowałem w kaftanie bezpieczeństwa w zakładzie dla obłakanych.
musiales miec wyjatkowa mocna apmh...
ja po swoim pierwszym razie mocno to przezylem, od tamtej, dawnej pory, nie uzywam i nawet nie mam zamiaru ...
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 12 / 1 / 0
Nie wiem dokładnie jak było z moją jazdą, wiem że strasznie dużo gadałem, jak wziąłem okolo 23, to tak jechałem do rana... dalej spać nie mogłem i wieczorkiem już sie zaczeły dziać dziwne rzeczy...
Nie musicie wierzyć ja to generalnie przeżyłem... potem spałem prawie dwa dni:o

Scalono | 909

Jak wyglądała moja psychoza... nie chce sobie tego przypominać, dla przykładu: Poza domem jak widziałem np osobę która wyciągała komórke i zaczynała rozmowe, to mi sie wydawało że się na mnie patrzy krzywo i dzwoni po ekipę żeby mnie zabić... w skrucie zaspokoiłeś swoją ciekawość
Oczywiście cała masa róznych urojeń, w domu, poza domem itd.
  • 62 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Amina »
W sumie sama jestem w stanie w to uwierzyc...ja po jednej nieprzespanej noce mam juz zaburzenia czaso-przestrzenne...dlatego zawsze ograniczam sie do przespania chociazby2h. hmmm ale biore juz dosc dlugo, ale nigdy mi sie nie zdarzyly takie fazy: ktos cie sledzi itd. nie zazdroszcze!!! ewentualnie wydaje mi sie ze wszyscy wiedza i ze mam napisane na twarzy- ty cpunie. ale mam to w dupie czy ktos wie czy nie...a na cpuna staram sie nie wygladac
  • 12 / 1 / 0
To ty juz nie bierz nic więcej, bo najwyrazniej ci nie słuzy.
Dzięki złota myśl! Generalnie kontynując dalej wątek mojego zaćpańska, to zostało mi tak na dłużej bo po tym zdarzeniu zacząłem mieć kłopoty z psychą, generalnie deprecha + stany psychotyczne.
Nie wiem czy to wina amfy czy nie, są ludzie którzy ćpają 2-3 lata, jakoś wychodzą z tego i nic im nie jest.
Ale fakt jest taki że nic mi nie było, byłem zupełnie normalny, i jak fuknąłem zaczeło mi sie wszystko pierdolić. Może to zbieg okoliczności i amfa nie miała wielkiego znaczenia, a może właśnie miała. Nie wiem, jak myślicie??
  • 884 / 31 / 0
Myślimy, że nie. Chociaż jest jeden koleś, który twierdzi, że ma tripa od 6 lat od pierwszego i jedynego zaćpania fety. Cóż. Ekonomicznie.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.