Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Gram jakiegoś bk od 22 do 5, pp ostatniej porcji problemy z połykaniem ciężko na płucach co to może być? Dzwonić po karetkę? Mam już tak pół h, chyba powoli puszcza
  • 425 / 50 / 0
Wpadłem na głupi pomysł i wciagnelem prozac nosem, piecze okropnie i mam zaczerwienione oko z tej strony co wciągałem. Mogę to olać? Nic mi się nie stanie?
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 978 / 180 / 0
@Rs3mati nic Ci nie będzie 😁 kiedy ludzie zrozumieją że SSRI/SNRI się nie ućpasz 😁
  • 425 / 50 / 0
@tajemniczy25 według znanej strony o lekach fluoksetyna powoduje wzrost stężenia alprazolamu we krwi o 46%, a tym samym nasilenie i przedłużenie jego działania a zjadłem dzisiaj już 6mg alpry (nie bralem wogole kilka tygodni a kilka miesięcy bardzo rzadko)
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 978 / 180 / 0
@Rs3mati skoro tak to zwracam honory jak to było zażyte w innym celu.
  • 425 / 50 / 0
^To już trzeci dzień a dalej mam straszny katar i nos mnie trochę boli iść z tym do lekarza czy przejdzie?
  • 5839 / 1209 / 43
Idź do lekarza.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 425 / 50 / 0
Powiedzieć mu jak do tego doszło czy tylko co mi jest? Jak powiem to się boje ze przestaną wypisywać benzo bez pytania a czasami się one przydają
  • 5839 / 1209 / 43
To nie mów nic o benzo.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 425 / 50 / 0
Chodzi o to ze pójdę do rodzinnego a on ma na ekranie głównie xanax i clonazepam w moich receptach jak do niego przychodzę (raz przypadkowo widziałem) jak powiem mu ze wciągałem fluoksetyne nosem to mogę się raczej pożegnać z benzo czego się obawiam
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.