Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 904 / 182 / 0
Tak, niby nielegalny a jednak można faktycznie kupić. No to koniec obaw, że £50 przepadnie na granicy przez dostawę z NL.

No i tak - 3g z kawką wyrwało z butów i nie da rady usiedzieć. 4 dni i 12h i jak obuchem i tak mała dawka, tyle że to moje pierwsze opio w życiu. Ktoś kto wali kodę a tym bardziej grube opio niech lepiej nie kombinuje bo to bedzie całkowicie nieekonomiczne z tolerką. Efekt antydepresyjno-napędowy jest magiczny.
  • 1609 / 1024 / 7
Cenię stronkę o której mowa, bo zamawiałam od nich w niedzielę.
Jest wtorek południe, a przesyłka jest już ze mną 😁

Dyszka czerwonej Sumatry z sokiem jabłkowym i ogarniam wszystko jak na skrzydłach. Liczę w końcu na zaklejenie dupy - sorry, że tak wprost, niestety rewolucja w jelitach już w drugiej dobie od odstawienia miała miejsce aż do dziś.
  • 904 / 182 / 0
@CATCHaFALL a psychicznie jak? Mnie też delikatnie luzowało ale przyjmowałem to jako wybawienie.
  • 1609 / 1024 / 7
Właśnie najbardziej chyba cierpiałam psychicznie podczas tego chwilowego deficytu. Jak przez kilka dni nie chciało mi się dupy ruszyć do zwykłych obowiązków, tak teraz nadrobiłam wszystko.
Przykre, ale prawdziwe.

/edit

A właśnie, bo już dawno miałam pytać.
Już pomijam, że u mnie dawki zatrważające, ale również po kilku mniejszych, na przykład 8g, występuje u mnie silne rozedrganie. Najbardziej rąk. Ktoś miał, bądź ma coś w podobie?
Tak to wygląda przy ładowaniu, mija po jakiejś godzinie, ale nieraz mnie tak wytelepało że sama nie wierzyłam.
Zastanawiam się, czy to niebezpieczne.
  • 904 / 182 / 0
Czasem też tak mam, zwłaszcza jak sypnę do kawy. Z czerwonymi strainami czyli w teorii bardziej sedującymi mam tak, że muszę wziąć 4-5g żeby poczuć efekt i podobne doświadczenia mają na redditach. W ogóle składam hołd tym co po 3-4 latach na 40g/d robią zimnego indora.

Nie wiem czy kratom podwyższa próg drgawkowy, na redditach pisali, że schodzili z benzo pijąc kratom ale to wolne odstawianie a nie podmianka. Na roznych ludzi kratom (jego alkaloidy) roznie działaja - alkus co pil 15 lat wskoczyl na kratom i nie pije na 20g/d i zero problemow z watroba a ktos po 3 dawkach ma zatrucue wątroby a nie pił alko niemal wcale.

Oczywiscie ja lubię substance research i byli tacy co padaki dostawali po CT z wysokich dawek branymi latami. Gdzies widzialem, ze procz agonizmu i antagonizmu opio mu, modulacji serotoniny ma też działanie na kanały wapniowe. Odstawka dluzsza niż tydzień może być ciekawa - ale widziały gały co brały. Deprecha pewnie wgniecie i wyczochra ale nie ma nic bez konsekwencji.

Fuzja - D5

@CATCHaFALL zamówione 250g zielonej sumatry z KUK, za 250g z przesyłką wyszło mniej niż za 200g z przesyłką z NL. Zaraportuje wiec jak sie ma moc i jakosc do znanego vendora z NL.

Jako, że mam troche kaski na boczku ujęło mnie jedno - jak kupisz 5kg 1kg masz extra czyli płacisz za 4kg. To by mnie starczyło ma jakies 5000g:6g na 833 dni! No dobra, na 700 gdyby tolerka leciała. Prawie 2 lata bez zmartwień i ze £160 w kieszeni..

No ale to jak próbować skakać na nartach ze skoczni mamuciej bez przygotowania. Siad na belce jest piękny i euforyzujący, najazd to magia, potem odbicie i lot, tak lecimy do zatracenia aż tu kurwa zbliża sie zeskok i lądowanie w formie wyjebania z połamaniem psychiki.
  • 1609 / 1024 / 7
@BladziuchnyStrach, ja zamawiałam i stąd i stąd, dla porównania właśnie. Szczerze to jakiejś wyraźnej różnicy nie było, ale jaki jest sens zamawiać i ryzykować z Holandii, jak w UK z miasta obok wysyłają i to jeszcze chyba gołębiem, bo jest mega szybko, smsik z DPD z rana o dostawie poprawia nastrój, nie ma opcji tego przegapić, a nawet jeśli to wchodzisz na podany link w smsie i ustawiasz gdzie bądź ew. u kogo ma zostawić 😁
To się naprawdę chwali, jedna z najszybszych wysyłek z jaką się spotkałam.

Nie jesteś pierwszą osobą stąd, która od niech wzięła, mogłam ich poprosić o kod rabatowy dla hajpowiczów :korposzczur:

Daj znać, czy testy Sumatry przebiegły pomyślnie. Ja na chwilę obecną również walczę z Sumatrą, wszystkimi kolorami i jestem zadowolona ^^
  • 904 / 182 / 0
Pierdololo DPD, dostawa już na drugi dzień rano, nikogo nie było wiec zmienilem na pobliski sklep. No i w sklepie cały ten doodle mieli kłopot ze skanerem i tak musze czekać. Ale nie ma dramatu bo jest kratomik z NL jeszcze, 200g starcza na 40-44 dni, lofciam te substancje za to, że tolerka stoi. Wiec testy odroczone. Znajomy brytol z reddita co sypie 750g na 4-5 tygodni niesamowicie sie ucieszyl i jak sprawdzi sort to kupuje 10kg lol.
  • 2394 / 653 / 0
Ile tego trzeba wypić żeby mieć takie polepszenie nastroju. Odczuć opiat ale w sumie nic wiecej coś jak 450 kody przy tolerece na 1g idzie po tym osiągnąć ??
  • 904 / 182 / 0
Z wyrobioną tolerką może być różnie, ktoś tutaj wrzucał 20-30g przy tolerce na 450mg kody.
  • 2394 / 653 / 0
To ja bym musiał około 90 / 100 g zaparzyć
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.