10 listopada 2022WALLSTREET pisze: Benzo nie mieszane nie zabija, to nie opioidy. Zapamiętaj to sobie i idź spać bo tylko się sam nakręcasz.
I pamiętaj, żeby nie mieszać z niczym i nie powtrzać sytuacji z dziś, bo się uzależnisz.
Po iniekcji morfiny gdzie wydaje mi się, że w dużej mierze nie usunąłem otoczki (wosku). Sam roztwór nie miał zawiesin ale był mocno zabarwiony na zielono. Zrobiła mi się się miękka opuchlizna w formie dwóch guzków o średnicy pięćdziesięciogroszówki jeden, a drugi ciut większy. Wszystko poszło dożylnie, nic się nie wylało. Zastrzyk był robiony w zgięciu łokcia, a ten defekt pojawił się po drugiej stronie 10 cm od łokcia. Guzki nie bolą przy dotyku. Polewałem ciepłą wodą, smarowałem heparyną i voltarenem ale nic się nie zmieniło. Jestem bardzo zaniepokojony, proszę mnie uspokoić.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.