Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
astralny, sprobuj raz dawki 350mg i pogadamy jak powinnien robic ten zwiazek, bo Twoja opinia na temat niskiego dawkowania jest juz powszechnie znana i wiekszosc ludzi sie z nia nie zgadza. Na mnie dawki mniejsze, dzialaja niezadawalajaco i zbyt krotko, aby je w ogole brac pod uwage.
  • 237 / 10 / 0
wlasnie dostałem sort totalnie krysztalowy. Jeden mały szczurek. Kurwa wszystko się białe zrobiło i się rozpływam w euforii :):) ale aż nieogar jest :O :O
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 1252 / 4 / 0
astralny, sprobuj raz dawki 350mg i pogadamy jak powinnien robic ten zwiazek, bo Twoja opinia na temat niskiego dawkowania jest juz powszechnie znana i wiekszosc ludzi sie z nia nie zgadza. Na mnie dawki mniejsze, dzialaja niezadawalajaco i zbyt krotko, aby je w ogole brac pod uwage.
Małe dawki już solidnie mnie targają więc 350 mg na pewno nie spróbuję.

Przy mojej wadze i dobrym sorcie 200mg to zdecydowanie gorna granica,
podczas gdy ja preferuje brac po 50mg co godzine, max półtorej podczas imprezy + podklad z niewielkich ilosci wina.
  • 18 / / 0
toshiro mifune pisze:
wszyscy myślą że to nowy mef a tu chuj, serotogenik a dopamina słabo.

"wpiedoliłem 5 g w dwa dni i tylko pierwsze 2 dawki zadziałały"

debile kurwa.

@ osero, wal tyle ile metedronu.
"jesteś na jakiś narkotykach?" . Dodajesz jakiegos 'dopamitaura' i gotowe...a dziala dobrze na poczatku bo to nie dla cpunow tylko koneserii , rób przerwy - bedziesz zdrowszy i odczucia lepsze. pozdr :D
  • 357 / 3 / 0
czyli ten niby lepszy sort w dużych kryształach, co to już go niema, normalnie ok 260 mg wypić?(tak robiłem z wcześniejszym drobnym kryształem). Nie chce sobie zepsuć pierwszego najlepszego wrzuty, ale się waham skoro niektórych 150 zadowala. Czy kogoś poza astralnym zadowala 150 ORAL ?
  • 262 / 1 / 0
Ja dzisiaj przyjebałem do geby calego gramca krysztalu i jest chujnia :-( Nie dla mnie chyba rc juz bo poprawiłem etylofenidatem i dalej dennie i gownianie sie czuje. Nie wiem o co kaman %-D
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / / 0
9nexus6 pisze:
Ja dzisiaj przyjebałem do geby calego gramca krysztalu (...)
że niby w JEDNEJ wrzucie ??? :nuts:
  • 262 / 1 / 0
Ta,w jednej. Desperacja i brak odpowiedniego miejsca na podzial
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Resident Scumfuck pisze:
wlasnie dostałem sort totalnie krysztalowy. Jeden mały szczurek. Kurwa wszystko się białe zrobiło i się rozpływam w euforii :):) ale aż nieogar jest :O :O
i bardzo dobrze ja to samo, ten research chemicals według mnie jest w porządku.
  • 223 / 1 / 0
9nexus6 pisze:
Ja dzisiaj przyjebałem do geby calego gramca krysztalu i jest chujnia :-( Nie dla mnie chyba rc juz bo poprawiłem etylofenidatem i dalej dennie i gownianie sie czuje. Nie wiem o co kaman %-D
etylofenidat i jak w temacie razem? Uważaj na siebie chopie i nie pisz takich tam ile zjadłeś, bo jeszcze jakiś gimbus sie przekręci. Dobrze jest już przy 300.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.