Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 924 / 138 / 0
^Niekoniecznie mała, znam ludzi, którzy po 25mg potrafią spać prawie dobę.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 3406 / 534 / 0
O kurde ja wrzucam 100mg kwety bo tyle mam na tabsie, a nawet czasem wrzucalem 200mg.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3455 / 1122 / 0
Ja po 200 nie zasnę, 400mg ładuję.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2429 / 580 / 155
Za to ja znam osobę, co w przypływie emocji wzięła 1 g… Spała po tym niemal 2 doby, wcześniej przez krótki czas silne zawroty głowy i potem ten sen. Na działanie sedacyjne kwetiapiny rośnie tolerancja, zdecydowanie.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
Ja waliłam kwete iv. Zapewnia długi i mocny sen. Praktycznie od razu, jak się w ogóle tolerki nie ma, z tolerką człowiek zdąży odłożyć pompkę. Chyba że mylę z chlorprothixenem z tym wyjmowaniem pompki, ale oba te leki waliłam ze znajomymi i oba działają, nikt nie ucierpiał.
Takie tam, ciekawostka.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 3455 / 1122 / 0
21 października 2018taurinnn pisze:
Za to ja znam osobę, co w przypływie emocji wzięła 1 g…
Są przypadki kliniczne, którym podaje się nawet 1200mg.

misspillz.blogspot.com
  • 125 / 7 / 0
misspill leczniczo to bierzesz? jakie masz diagnozy?
  • 2429 / 580 / 155
[mention]misspill[/mention] Oczywiście; z kolei mój kolega dostawał podobną dawkę i praktycznie zero efektu.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1122 / 0
[mention]aleatoryczny,[/mention]
na schizofrenię z objawami afektywnymi.

misspillz.blogspot.com
  • 612 / 187 / 0
Jakie to ma interakcje z alkoholem? Można pić, w jakich ilościach? Przy regularnym zażywaniu picie powiedzmy kilku (4-5) piw 2 razy w tygodniu mnie poskłada, czy powinno być ok?
Wpływa to w jakikolwiek sposób na libido?

Proszę o subiektywne opinie użytkowników, ulotkę sobie przeczytałem ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.