Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 419 / 45 / 0
no nie powiedziałbym
  • 1016 / 97 / 0
Zmielone na pył nie wchodzą nawet w połowie tak szybko jak proszek wysypany z kapsułek Tramalu. Musi być coś w ich składzie a nie tylko otoczce, jak się mylę to niech mnie jakiś znawca produkcji tabletek (nie)szczęścia poprawi.
The child is grown
The dream is gone
  • 30 / 1 / 0
Mnie na 1 raz przy zerowej tolerancji na opio 400mg pogryzionego retardu nic nie poczułem :(
Następny raz 900mg + clonazepam i nie wiem po co jeszcze zolpidem już porobiło XD
"Wszędzie jest pięknie"
a Umarli potrafią tańczyć.
  • 95 / 4 / 0
mnie 110mg juz porobiło, pomimo tego ze jestem na sertralinie
Żałuję, że zacząłem i żałuję, że nie kończę. Kurwa, w cholerę mnie to kręci
  • 563 / 55 / 0
Ja się trochę bałem zarzucać na pierwszy raz dawkę większa niż góra 300mg, ale po pokruszeniu retardów i zażycie- 150mg na start, po półtorej godziny lub dwóch 150 pokruszone trochę i wymieszane w ciepłej wodzie, kolejne półtorej i poprzedni krok powtórzony, jest bardzo mało wyczuwalne działanie.. To przez tolerke na inne opioidy? kodeina w dawce 600mg momentami średnio działała. Jeśli to 450 mnie mało porobi, to od jakiej dawki dla bezpieczeństwa powinienem benzo stosować?
  • 8103 / 913 / 0
Do tramadolu zawsze trzeba benzo.Nie wiesz kiedy moze zlapac ciebie padaczka.5 mg diazeepamu czy 0,5 mg klona i mozemy ladowac tramca do woli.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 563 / 55 / 0
Poszło 600, mam benzo w zapasie, jutro powtórzę test z większą ilością i zarzucę jakieś 0.25 lub mniej flunitrazolamu. Aktualnie efekty są ledwo odczuwalne, aż piwo wypiłem licząc że coś da, nie zapowiada się na to jednak.
  • 1610 / 55 / 0
Nie bierz. Będziesz miał tylko negatywne efekty. No chyba że... Ile ważysz człowieku? %-D
  • 563 / 55 / 0
Nie jestem w kategorii ciężkiej, ok. 74 kg 176 wzrostu :D zrobię sobie dzisiaj powtórkę. Nie odpuszczę sobie, bo pamiętam że jak pierwszy pierwszy raz dostałem tramca od kumpla, jedna tabletkę 150 chyba (to były początki zabawy z kodą i dawki w stylu 150-200mg) to było bardzo fajnie.. liczę że jednak da radę :D
  • 8103 / 913 / 0
@up
Tylko pamietaj o benzo !
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.