Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 187 / 23 / 0
koda jest super do czasu na ciagach kilkuletnich z przerwami tygodniowymi zdecydowane fizyczny wrak nic sie nie chce i w ogole. Dobrze ze to olalem.
Dobrze sie czujesz? To sie wyspij.
  • 149 / 5 / 0
Jak to jest że koda na paro raz działa a raz w ogóle ? Z miesiąc temu wziąłem pierwszy raz po jakichś 10 latach od ostatniego razu i pierwszy raz był fajny, drugi ledwo poczułem, trzeci w miarę ok, ale gorzej niż 1 , a czwarty 0 działania. Przerwy między próbami conajmniej tydzień.
  • 7 / 2 / 0
Siema, planuję kupić Thiocodin - tylko i wyłącznie, nie mam jak zrobić ekstrakcji.
Brałem po 150 mg 3 razy, 0 działania na mnie - nic nie czułem.
Brałem też tramadol - ciąg 1 miesiąc ok 500/600mg/dzień, ale po padaczce(3,2g na raz) skończyła się moja przygoda z Tramalem. Czyli receptory chyba wyrobione.
Dodam: 172cm, 42kg, 19 lat.
Pytania:
-Ile zarzucić Thiocodinu przy mojej masie ciała?
-Nie dostanę znów padaczki?
-Nie zerzygam po takiej dawce sulfogwajakolu?
  • 10 / 3 / 0
Ja przy praktycznie zerowej tolerancji na kode, musze spozywac min. 300mg+. Nie wiem jak u ciebie, musisz dojsc metoda prob i bledow do dawki aktywnej. Ja zaczynalem od dawki 7 tabletek i juz wtedy wydawalo mi sie duzo do polkniecia XD
Swoja droga zauwazylem, ze w kodzie czuje wejscie jakies 20min potem tak jakby nic, i wlasciwa faza czyli ciepelko i milusio wlacza sie dopiero jak zjem cos porzadnego po godzinie od wziecia
  • 126 / 17 / 0
-300mg (dwa opakowania Thiocodinu po 150mg)
-Nie, tramadol w większych dawkach zwiększa ryzyko padaczki ale przy kodzie to nie występuje.
-Może się zdarzyć bo żołądek dostaje po dupie trochę, aczkolwiek myślę że nie.
PS: Z wyrabianiem receptorów to mit ;)
“Maybe it meant something. Maybe not, in the long run, but no explanation, no mix of words or music or memories can touch that sense of knowing that you were there and alive in that corner of time and the world. Whatever it meant.”
  • 149 / 5 / 0
A nie lepiej zrobić ekstrakcję z Antidolu ? Dużo łatwiejsza.
  • 7 / 2 / 0
Ok jeszcze dwa pytania, rozkruszać tabsy Thiocodinu czy żreć w całości?
Drugie pytanie: ile czasu to działa?
  • 867 / 253 / 0
Rozkruszyć, czas działania zależy - na niektórych godzinę, na innych 5 godzin.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 3455 / 561 / 2
27 maja 2021Kuks pisze:
Siema, planuję kupić Thiocodin - tylko i wyłącznie, nie mam jak zrobić ekstrakcji.
Brałem po 150 mg 3 razy, 0 działania na mnie - nic nie czułem.
Brałem też tramadol - ciąg 1 miesiąc ok 500/600mg/dzień, ale po padaczce(3,2g na raz) skończyła się moja przygoda z Tramalem. Czyli receptory chyba wyrobione.
Dodam: 172cm, 42kg, 19 lat.
Pytania:
-Ile zarzucić Thiocodinu przy mojej masie ciała?
-Nie dostanę znów padaczki?
-Nie zerzygam po takiej dawce sulfogwajakolu?
Jak chorujesz na ataki padaczki to zero kodeiny.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 482 / 96 / 0
Dlaczego kodeina wywołuje większy wyrzut histaminy niż morfina skoro i tak w organiźmie jest przetwarzana na właśnie morfinę? Czy w takim razie mechanizm działania nie powinien być identyczny w przypadku obu substancji? Oświećcie mnie
Zablokowany
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.