lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
22 maja 2021divorcedX pisze: Powiem wam, że błogosławieństwem jest że koda działała u mnie tylko raz dziennie. Wiele razy próbowałem przynajmniej 2x. Kombinowałem na różne sposoby. Rano mniejsza dawka, wieczorem większa, na odwrót itp. Zawsze prawie się porzygałem po drugiej z tego co pamiętam. A wyobraźcie sobie teraz, jak by to działało jak mcat. Czyli moglibyście spożywać nawet co godzinę. Ile byście hajsu wydali na dzień + trudniej jest się (a przynajmniej mnie było) się wjebać w kodę i łatwiej z niej całkowicie zrezygnować.
Wyszukiwanie odpowiedzi nie przyniosło, mam nadzieję że ktoś na szybko odpowie :)
Dzien po szczepieniu (ponad doba) thio jest bardzo głupie czy tylko trochę? Zamiast mam trampka, ale bardzo ograniczone ilości, które wolę trzymać na zapas...
A z drugiej strony, branie bardzo dużych ilości leku na kaszel, przy szczepieniu przeciwko chorobie która kaszel wywołuje, chyba mija się z celem -.-
Najlepsza opcja oczywiście jest nic, dziękuję, jakby się tak dało to bym nie pytała
Może i wolna, ale za to bardzo słaba. Hm, nie do końca bo parę razy mi się udało kompletnie odstawić na długie okresy. Teraz po prostu chciałabym przestać, ale się nie staram
2 dawka więc sprawdziłam, co brałam po pierwszej. Dramatycznie kurczące się zapasy T, ale chyba rozsądniejsza opcja ^^
Przedwczoraj spozyłem 400 mg +piwko.Jakie było moje zdziwnienie kiedy po 12h snu wyglądałem jakbym był chwilke po.Lekki wytrzeszcz,rozowe białka i zrenice szpilki jeszcze cały nastepny dzien miałem
Ciekawa sprawa, bo to raczej nie Twoje pierwsze czy dziesiąte grzanie, sądząc po dawce
Jak tylko się załaduje i dostanę wyrzutu histaminy.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.