lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
22 maja 2021divorcedX pisze: Powiem wam, że błogosławieństwem jest że koda działała u mnie tylko raz dziennie. Wiele razy próbowałem przynajmniej 2x. Kombinowałem na różne sposoby. Rano mniejsza dawka, wieczorem większa, na odwrót itp. Zawsze prawie się porzygałem po drugiej z tego co pamiętam. A wyobraźcie sobie teraz, jak by to działało jak mcat. Czyli moglibyście spożywać nawet co godzinę. Ile byście hajsu wydali na dzień + trudniej jest się (a przynajmniej mnie było) się wjebać w kodę i łatwiej z niej całkowicie zrezygnować.
Wyszukiwanie odpowiedzi nie przyniosło, mam nadzieję że ktoś na szybko odpowie :)
Dzien po szczepieniu (ponad doba) thio jest bardzo głupie czy tylko trochę? Zamiast mam trampka, ale bardzo ograniczone ilości, które wolę trzymać na zapas...
A z drugiej strony, branie bardzo dużych ilości leku na kaszel, przy szczepieniu przeciwko chorobie która kaszel wywołuje, chyba mija się z celem -.-
Najlepsza opcja oczywiście jest nic, dziękuję, jakby się tak dało to bym nie pytała
Może i wolna, ale za to bardzo słaba. Hm, nie do końca bo parę razy mi się udało kompletnie odstawić na długie okresy. Teraz po prostu chciałabym przestać, ale się nie staram
2 dawka więc sprawdziłam, co brałam po pierwszej. Dramatycznie kurczące się zapasy T, ale chyba rozsądniejsza opcja ^^
Przedwczoraj spozyłem 400 mg +piwko.Jakie było moje zdziwnienie kiedy po 12h snu wyglądałem jakbym był chwilke po.Lekki wytrzeszcz,rozowe białka i zrenice szpilki jeszcze cały nastepny dzien miałem
Ciekawa sprawa, bo to raczej nie Twoje pierwsze czy dziesiąte grzanie, sądząc po dawce
Jak tylko się załaduje i dostanę wyrzutu histaminy.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.