lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
22 maja 2021divorcedX pisze: Powiem wam, że błogosławieństwem jest że koda działała u mnie tylko raz dziennie. Wiele razy próbowałem przynajmniej 2x. Kombinowałem na różne sposoby. Rano mniejsza dawka, wieczorem większa, na odwrót itp. Zawsze prawie się porzygałem po drugiej z tego co pamiętam. A wyobraźcie sobie teraz, jak by to działało jak mcat. Czyli moglibyście spożywać nawet co godzinę. Ile byście hajsu wydali na dzień + trudniej jest się (a przynajmniej mnie było) się wjebać w kodę i łatwiej z niej całkowicie zrezygnować.
Wyszukiwanie odpowiedzi nie przyniosło, mam nadzieję że ktoś na szybko odpowie :)
Dzien po szczepieniu (ponad doba) thio jest bardzo głupie czy tylko trochę? Zamiast mam trampka, ale bardzo ograniczone ilości, które wolę trzymać na zapas...
A z drugiej strony, branie bardzo dużych ilości leku na kaszel, przy szczepieniu przeciwko chorobie która kaszel wywołuje, chyba mija się z celem -.-
Najlepsza opcja oczywiście jest nic, dziękuję, jakby się tak dało to bym nie pytała
Może i wolna, ale za to bardzo słaba. Hm, nie do końca bo parę razy mi się udało kompletnie odstawić na długie okresy. Teraz po prostu chciałabym przestać, ale się nie staram
2 dawka więc sprawdziłam, co brałam po pierwszej. Dramatycznie kurczące się zapasy T, ale chyba rozsądniejsza opcja ^^
Przedwczoraj spozyłem 400 mg +piwko.Jakie było moje zdziwnienie kiedy po 12h snu wyglądałem jakbym był chwilke po.Lekki wytrzeszcz,rozowe białka i zrenice szpilki jeszcze cały nastepny dzien miałem
Ciekawa sprawa, bo to raczej nie Twoje pierwsze czy dziesiąte grzanie, sądząc po dawce
Jak tylko się załaduje i dostanę wyrzutu histaminy.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.