Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1667 / 305 / 0
Tak, kiedyś to były czasy. mak klepał tak, że zapominało się o całym świecie. hasz rozkurwiał system, przez co spałem na murku w nocy. Wieczorne spacery na Śródmieściu: "- Siemano! Wódkę mamy, napijesz się z nami? - No %-D". Z neta na luzie zamawiałem MXE za złotej ery RC i bania była niesamowita, nawet poznałem Boga, ale zapomniałem co mówił :zombie: Zeznawałem w sądzie pod wpływem 3-MeO-PCP. W akademiku byliśmy z kumplem największymi gwiazdami, historia za historią. Miażdżąca psychodela po zeżarciu (jak zwykle) za dużej dawki hometa, a kolejnym razem 2C-P. No i oczywiście psychiatryk z powodu ultrafazy po zolpidemie. Nieoficjalna karta stałego klienta w 5-ciu aptekach. Przypał za przypałem z powodu żarcia benzo.
Ale tak sobie czasem myślę, że to dobrze, że już tak nie odpierdalam, źle by się to skończyło prędzej czy później. Teraz jestem odpowiedzialnym użyszkodnikiem pregaby, feels good man. Ale nie powiedziałem jeszcze swojego ostatniego słowa %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 977 / 223 / 0
Ja to już chyba nie umiem tego w ogóle odstawić, ogarnąłem sobie 75mg łudząc się że może mi łatwiej zejść będzie. Aktualnie tolerka taka że 300mg robi spoko. W środku tygodnia jak jeszcze jest praca to jakoś udaje mi się to w ryzach trzymać. Dziś weszło 225mg rano i 225 przed pracą, ale przychodzi weekend i do razu rozkmina żeby przywalić w palnik. Ostatnio urlopu trochę wziąłem to przez 5 dni chodziłem nawalony baklofenem, pregabaliną, BDO i trawą w różnych konfiguracjach. Jeszcze mi tam fenibutu brakło do kolekcji...
  • 1959 / 204 / 0
Ja się od tego szczerze mówiąc uzależniłem. Wrzucam co drugi dzień dużą dawkę. I dopiero wtedy czuję, że żyję. Mogę załatwiać wszystkie sprawy. Jestem o wiele wydajniejszy. Uwielbiam ten chaos połączony z pobudzeniem. Mógłbym być w takim stanie do końca życia. Straszne to.
Take DXM and Be Happy
  • 5 / / 0
Biore 75mg pregabaliny rano 150 poludnie 150 wieczor. Naprawde spoko aktywizuje i robie sie po niej prospoleczny aczkowlwiek mam teraz taka tolerke ze potrzebuje 800-900 zeby sie porobic ale ostatnio wzialem sobie rekreacyjnie i nie bylo jakos super szczegolnie ze mi sie pojawily leki i spory niepokoj takze z zazywaniem rekreacyjnym pregaby daje sobie spokoj
  • 392 / 95 / 2
Preg siada na oczy. Czasami mam nieprzyjemne wrażenie, że przebiegł jakiś karaluch czy coś, a bez kitu nie mam żadnych skłonności do zaburzeń psychotycznych, a jedynie nerwicowych.
!מרנא תא
  • 5 / / 0
29 kwietnia 2021Pathfinder pisze:
Preg siada na oczy. Czasami mam nieprzyjemne wrażenie, że przebiegł jakiś karaluch czy coś, a bez kitu nie mam żadnych skłonności do zaburzeń psychotycznych, a jedynie nerwicowych.
Powiem szczerze mialem podobnie tylko jakies cienie widzialem katem oka no i wiadomo jak sie to polaczylo z lekiem to mi zaczelo odjebywac powoli
  • 392 / 95 / 2
Hahahaha, prawda.
!מרנא תא
  • 1959 / 204 / 0
A ja zmiksowałem pregabe z PST :D
Take DXM and Be Happy
  • 977 / 223 / 0
Mam tak samo w większych dawkach z tymi oczami, cienie, rozmazany obraz i wyrażenie że coś szybkiego śmignęło gdzieś w kątach oczu, to ostatnie już do specjalnie miłych nie należy. Po 600mg + trawie niektóre rzeczy mi się zaczęły wyginać jakby kwas zaczął wchodzić.
  • 5 / / 0
a laczyl ktos pregabe ze stimami ? Slyszalem ze bardzo dobrze sie komponuja ale nie jestem fanem stimow takze nie probowalem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.