Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1817 / 107 / 0
Serio Uriel1? Smutna wiadomość, uriel1 zawsze pisał ciekawe posty i dobrze mi się z nim prowadziło konwersację ponieważ to był prawdziwy praktyk. Tylko czy to prawda? Nie mam powodów żeby nie wierzyć, tylko że były już tu takie akcje z Londonem czy z kimś, że sobie w chuja grali z śmiercią i fałszywie jeden drugiego uśmiercał dla hecy. Jeśli jednak to prawda to świeć panie nad jego duszą, kolejny dobry człowiek odszedł do krainy cieni. :(
  • 50 / 4 / 0
Przyznam że przeczytałem ze dwadzieścia stron tego tematu, mimo że nikogo nie znam i na pewno nie poznam, odczuwam smutek, i zadumę. Niektórzy jak widzę obstawiają kto będzie następny, a niektórzy szydzą uważając że to świetny temat na kpiny, to jest absolutnie bez komentarza, to nie ludzie a degeneraci. Do tych co zachowują adekwatną powagę, bieżcie pod uwagę że możecie także przedawkować, nie zażywajcie niewiadomych substancji, nie mixujcie, z dala od wszelkiego rodzaju dopalaczy, nie zwiększajcie tolerancji na chama, każdy jest indywidualny dlatego zawsze gdy zaczynacie eksperymentować z daną substancją zaczynajcie od niskich dawek. Banały ? tak, ale jak patrzę wielu tych banałów pojąć nie może. Najlepszego wam życzę, rozumu i powagi.
  • 293 / 41 / 0
Niektórzy potrafią wystosować też chłodną analizę. Daleko temu do kpiny.
Nie rozumiem skąd cichy przymus na opłakiwane osób które mimo znajomości w temacie mieszają benzodiazepiny z u47, dawkując na oko.
Chcącemu nie dzieje się krzywda.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 4 / 0
Co do tego mixu,

https://psychonautwiki.org/wiki/U-47700

Czytać u samej góry, jak i całość najlepiej, A dam cytat tutaj, bo większość i tak nie kliknie, bo są nadludzmi i nic ich nie ruszy, w ich mniemaniu :
U-47700 Death may occur when opiates are combined with depressants such as benzodiazepines, barbiturates, thienodiazepines, alcohol or other GABAergic substances.

It is strongly discouraged to consume moderate to heavy dosages of these substances together.
Pozdrawiam.
  • 1823 / 104 / 20
Najgorzej gdy ćpasz wiele lat różne dziwnr mixy i w końcu dochodzisz do wniosku że tak łatwo nie zginiesz, nakurwiasz do oporu, ale jednak w pewnym momencie coś nie wyjdzie, coś źle wejdzie, okaże się za dużo. Wielu "nieśmiertelnych" stąd odeszło przez taką nieuwage i bledne przekonanie o swojej niezniszczalnosci

@hendecho
W sumie nic dziwnego, nic nowego, praktycznie każdy użytkownik narkotyków wie(mam nadzieje przynajmniej), że mix opiaty + benzodiazepiny + alko generalnie mixy depresantów są potencjalnie śmiertelne i grożą depresją ukladu oddechowego. To jak duża szansa jest na zgon to kwestia dawki i substancji jakie dobieramy.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 5792 / 1188 / 43
No żebyś wiedział. Mentalnie też jestem martwy. Można powiedzieć, że U mnie zabiło, a to że żyje to tylko przypadek.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 993 / 50 / 0
to chyba 1 forum gdzie zdychaja cenzorzy i forum staje sie lepsze
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 1180 / 103 / 0
12 maja 2017CristianoTramaldo pisze:
Niektórzy potrafią wystosować też chłodną analizę. Daleko temu do kpiny.
Nie rozumiem skąd cichy przymus na opłakiwane osób które mimo znajomości w temacie mieszają benzodiazepiny z u47, dawkując na oko.
Chcącemu nie dzieje się krzywda.

Nie ma przymusu żałoby, to po prostu kwestia ludzkiej empatii i skromnej przyzwoitości, lepsze to od tych "chłodnych analiz", które są wynikiem ukrytej pogardy...
Mam ponad 41 lat na karku i przeraża mnie, że umierają sami tylko tacy młodzi ludzie.
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
A mnie przeraża, że ktoś tak infantylny jak ty jeszcze żyje. Obyś nie dobił 42.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 103 / 0
Uwielbiam ćpuńsko-hyperrealne psychologizacje, domorosłe, durne-głupiutkie, a zwłaszcza ferowane przez bufonów i kabotynów na totalnej nieświadomości o ich prawdziwej wartości i jakości, nawet dziżas nic na to nie pomoże... ale wiesz co, mój Ty znawco i misiu-pysiu pedagogiki, na pewno się zabiję dla Ciebie, po co masz wyjść na idiotę i mądrale rodem z powieści szwejkowskiej, większego niż Ty udajesz, że nie jesteś, a My udajemy, że... no ale przecież Ty nie kumasz tej egzaltacji w swoim naiwnym popisie...
Więcej, bardziej,mocniej, dasz radę!!! Pliz!
Spoiler:
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.