Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 161 / 2 / 0
No tak ale juz gdzies tu czytalem ze bioräc antydepresanty pröbowal 3mmc i podzialalo.Tylko ciutke slabiej
  • 4 / / 0
witam, miałby ktoś jakiekolwiek porównianie działania 3mmc do metedronu(b-k PMMA)? metedronem zajadałem się bardzo dużo w bardzo dużych dawkach(nawt do 1g w przeciągu godziny) a po waszych wypowiedziach wnioskuje bardzo podobny profil działania przynajmniej na moja osobe.
  • 63 / / 0
klejofas pisze:
z opisu znajomych, po jakiś 3g w dwa dni, poprzedzone wcześniejszym kilkudniowym ciągiem z innymi beta ketonami,3mmc był praktycznie nie aktywny rekreacyjnie w dawkach 200-400mg,zero chęci na dalsze przyjmowanie i zwiększanie dawek od pewnego momentu,
Jakby to było tylko te 3g w 2 dni z 3mmc to pewnie by jeszcze coś czuli (przy założeniu, że w międzyczasie przyjmowali witaminy, izotoniki i spróbowali coś zjeść - więcej, niż pół batonika...). Ale gwoździem do trumny jest to => "poprzedzone wcześniejszym kilkudniowym ciągiem z innymi beta ketonami" - no sorry, ale nawet mefedron, mimo, że coś tam smyrał po kilku dniach, to w ciągu ponad 2-3 dni potem już też praktycznie nie robił, więc bez przesady, aczkolwiek.... patrz niżej
klejofas pisze:
nie bardzo wygląda żeby miała ta substancja potencjał do użycia w dłuższych ciągach i przy wysokiej tolerancji. Nie porównywalne do 4-mmc w tej materii, co akurat może i dobre jest w pewnym sensie ..
fakt, że chyba jednak 4mmc z czasów świetności i największej mocy był pod tym względem lepszy, ale... no właśnie, druga strona medalu - w większości przypadków, gdzie był dostęp do kolejnych dawek następowała eskalacja ilości spożywanej substancji celem osiągnięcia choćby ułamka pierwotnej bani aż do totalnego "ujebania"..... w przypadku 3-mmc i przy średniej/dużej tolerce po kilkugodzinnej zabawie z wrzutami 200-400mg co kilkadziesiąt min kolejne dawki nie są odczuwalne wcale bądź są tylko ledwo zauważalnie (lekki nieogar bez empatii czy euforii co w sumie oczywiste) co zwykle powoduje konieczność zakończenia zabawy i przynosi 1) powolny nawrót zdrowego rozsądku a w dłuższej perspektywie (co do zasady - nie bez problemów) zasłużony sen...
  • 159 / 8 / 0
d4rqu pisze:
Reez pisze:
Stawiam, że bupropion mógł wejść w interakcję...
Wiesz co, nie wiem czy bupropion. Ten towar po prostu był kur...sko mocny.
Wczoraj kupiłem 3mmc od gościa w krakowie (małe kryształki, wyglądem przypominające 4mec) i było bez rewelacji.

Ten towar którego mam jeszcze z 1,5g został kupiony w sklepie internetowym, ale już widzę wycofali go z oferty - podejrzewam że mógłbyć mieszany z mefedronem albo jakimś innym mocnym nielegalnym specyfikiem.

pzd,
d4rqu
Powtórzyłem po tygodniu próbę na tym zajebistym towarze. Było fajnie, ale bez rewelacji - tak jak zawsze.

Teraz już mam pewność, że 2,5miesiąca przerwy spowodowało, że spadła tolerancja.

d4rqu
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Witam
Jestem obecnie na antybiotyku metronizadol z powodu lambliozy. Chciałbym spróbowax max 300. Czy są jakies przeciwskazania?
  • 101 / / 0
2 tyg starczy przerwy aby dobrze sie bawic.ja polecam ok 200-250 snif i jest naprawde fajnie.
  • 984 / 5 / 0
wszyscy myślą że to nowy mef a tu chuj, serotogenik a dopamina słabo.

"wpiedoliłem 5 g w dwa dni i tylko pierwsze 2 dawki zadziałały"

debile kurwa.

@ osero, wal tyle ile metedronu.
głupio wyszło...
  • 1049 / 10 / 0
Fajnie bedzie dopiero, jak oprocz tego w nos, zjesz z 350mg.
  • 223 / 1 / 0
toshiro mifune pisze:
wszyscy myślą że to nowy mef a tu chuj, serotogenik a dopamina słabo.

debile kurwa.

@ osero, wal tyle ile metedronu.
Ja to samo była piątka i znikła jakby pies z podłogi zlizał piwo :P Fakt tolerka szybko rośnie zdecydowanie dwie paczki na noc wystarczą, zamiast piątki kup sobie następnym razem dwójkę jak w temacie plus trójkę bufika na zwał :)
  • 1252 / 4 / 0
Albo macie chujowe sorty albo okropnie wysoka tolerancje, choc w to drugie watpie bo sam czesto jem ketony a i tak klepia mnie duzo mniejsze dawki.

Czy ktos moze probowal porcji mikroskopijnych w celach innych niz czysto rekreacyjne?

Ja po 3-mmc odczuwam bardzo pozytywna poprawe funkcji kognitywnych oraz chec do dzialania. Nawet lekka empatia jest wyczuwalna na niskich dawkach.

Dobry sort dziala swietnie juz w ilosciach rzedu 100mg. Przetestowane przeze mnie oraz wielu znajomych. W gronie 10 osob chyba tylko jedna potrzebowala faktycznie wiekszych dawek. Wszyscy zaopatrywali sie w tym samym sklepie.

Niestety ciezko wysiedziec bez dorzutek :)

Na pierwszy raz bez tolernacji nikomu nie zalecalbym wiecej niz 150mg.
Na malych porcjach dobrego sortu ponad tygodniowy ciag wciaz dawal jakies efekty ale faktyczne bylo czuc juz pewne wyprucie z serotoniny a euforia i empatia byly mocno ograniczone.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...