Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Sztuka dziennie w zupelnosci styka bo nie poprawiam czesto, nie wiem czy to przez to zenienawidze sniffowac wole iv a po drugie po alfie nie ma checi tak jak po innych cudach na dorzutke... i pozniej juzz po 3 krescce nie ma tego totalnego beztolku metalicznego dzwieku w uszach tego wszystko jest w kropki.. no ja to lubie niektorzy sie boja ostrych faz..
  • 333 / 5 / 0
to podziwiam, ze masz w szawce 10g i nie ruszasz. raz jak zakupiłem 11g to w 10 dni doprowadziłem się do skraju zywotności. pogięty powyginany, o wszystko się przewracający kłębek nerwów. teraz nie kupuje więcej niż 3g jednorazowo. no ale tak właśnie się objawia uzależnienie, człowiek nie umie przestać, choć widzi, że już długo nie pociągnie.
  • 9 / / 0
Claner jeszcze 3 srony temu pisales ze wciagasz mega dawke 100mg a teraz ze 11szzt styka Ci na 10 dni wtf? Ty wiesz po co to bierzesz wgl? Bo wiem z wlasnego doswiadczenia ze jesli poprawisz czesciej niz sniff min 100mg co godz to czwartej i kazdej kolejnej kreski juz nie poczujesz oczy wyjebie jak 5 zl spac i jesc nie mozna a z alfa mozna naprawde fajnie sie bawic... Cos mi nie pasuje w Twoich wypowiedziach...
  • 742 / 12 / 0
Dobra suplementacja czyni cuda przerobiłem gram alfy i 0.5 grama 4,4 dmara w 6 godzin, łyzeczka kurkumy pieprzu cayene cynamonu i soli ( człowiek strasznie się poci trzeba zatrzymać wodę w organizmie) magnez b6 witamina c asparginian 2 izotoniki dużo wody i 10 mg relanium w poślada, amisulpryd 400mg i dobry sen zero zwały zero psychoz, jedynie co to mi alfa twarz zryła popękane usta zajady w kącikach ust kilka pryszczy. Nie doświadczyłem ani zwały ani tych słynnych psychoz, zero nieprzyjemności ze strony układu krążenia, zero dołka czy nawet lekko pogorszonego samopoczucia sort to śnieżno biały puder paliłem i waliłem iv w jednej pompie z dmarem cudowny mix.
  • 1893 / 181 / 0
Oż ty cwaniaku :-D
Ile tego magnezu brałeś? Zero skurczów?
  • 742 / 12 / 0
2 tabletki magb6 forte czyli 0.5 grama a potem jeszcze plusza z magnezem popijalem (2tabsy takie do rozpuszczania).
  • 9 / / 0
Nie wiem czy było... przepraszam jeśli tak, nie udało się mi znaleźć... Czy są przeciwskazania do stosowania razem z syntetycznymi kanabinoidaim ?
  • 49 / / 0
Dwie różne fazy. Ktoś pisał żeby ostrożnie dawkować kanna przy stimach, bo nie wiadomo jak zareaguje organizm. Osobiście stosowałem tylko na zejściu i musiałem przyjąć znacznie więcej kanna żeby się przebić przez alfe.
mój pies jest bardzo rozmowny.
  • 1628 / 196 / 0
Diplomat pisze:
Nie wiem czy było... przepraszam jeśli tak, nie udało się mi znaleźć... Czy są przeciwskazania do stosowania razem z syntetycznymi kanabinoidaim ?
Wszystko zależy od osoby. Ja po alfie potrafię mieć puls ~120, a po syntetycznych kanna typu BB-22 ~150 więc dla mnie mogłoby być nieciekawie sercowo po jednym i drugim naraz. Jeżeli po alfie w normalnej dawce masz puls maks 100 i tak samo po normalnej ilości syntetycznych kanna to imo zniesiesz to. Tylko nie przesadź, bo dostaniesz takiej tachykardii i ciśnienia, że ci oczy wyjdą. %-D
  • 3206 / 176 / 0
i waliłem iv w jednej pompie z dmarem cudowny mix.
współczuję twojemu układowi krążenia

odradzam pukanie czegokolwiek co jest sprzedawane jako 4,4dmar
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.