16 września 2017OdwiertKorzenny pisze: Własnie wróciłem ze szpitala po ''LSD''
kwasopodobny syf chuj wi co
zwijałem się z bólu na srodku ulicy krzycząc po pomoc
czas oczekiwania na karetke to było.. ja pierdole
resztami sił walczyłem o oddech, cały powyginany i zdrętwiały
jazda do szpitala, benzo i elo
nikomu tego nie życzę
Ja najgrubszą jazdę jaką przeżyłam, było zapalenie Czeszącego Grzebienia po delegalu w 2015r. Nawet się dobrze nie zaciągnęłam z lufy, dosłownie ledwo poczułam dym przy podniebieniu i JEB! To było straszne. Bardzo silne odrealnienie. A ziomek w dodatku zaciągnął się tym jak mj i zaczął szaleć. 20min wycięte z życiorysu. Nie chcę tego pamiętać.
cały zdrętwiałem, myślałem, że gasnę całego mnie wykręciło, wszędzie szpilki w ciele, bardzo ciężkie ciało,
kwaśny zdrętwiały język ciężkość oddechu
nic nie bralem tylko alkohol, lecze sie na padaczke ( tak byłol o pigmeje `1~) Niestey po tym czyms niegar byl tak swietny, ze nie czailem zeby ylc butle wyjebac . GBL a byly mozliwopci ale to do moje sdodi fanbii i jest legal jak w pismie siwrtym jest napiane . w moczy kannaboidy, mefa, amf, OPIATY SLADOWE. nIC NIE SPUCOWALEM. Bedfe mial rpzesyluchanko a tak to czekam na wezwanie. c9iekawi mnie ten GBL, bo to ester GHB a nie zakazana susbtacna. Mysle zeby to tysk naps9ac, ze czyscilem tym felgi tak jak inne srodki wmlnely sie z badan w labo. Jebiue ich./ Nikgdy nie karany,chc ezyc, jak cpun dalej cpac. Wypierdaalam niech rodzina sie nie meczy ani jan .
mam ajnie struny po gitarze, zaciskaja sie na lbie jak trzeba,. Moze zrouzmieja zeby knie gnbic czuponw ktozy nic niekomu nie udowadniaja. Chuja na nich klad. kurwy jebane
Byken grzeczy ui\itpo,.
Ogolnie jebac polszkiw wymiar sprawiedliwosxi. Robia z zcpunow wiekszych cpunow.
gdzie spierdalac bo wiezienie albo spychol mnie zje. Jestem normal peaople z lubowaniem do substancji . KURWQY!!!!
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Kurwa ziom ledwo co wrociles z odwyku i juz takie samodestrukcyjne zapędy, to czas chyba się ogarnąć trochę chociaż. Jak coś to pisz ;) .
Bo to raz mnie zawijali z domu radiowozem lub karetką >? NIe ma się czym chwalić.
Pobudka na dołku/szpitalu/ psychuszce mnie nie dziwi.
Tylko na izbie wytrzeźwienie nie bylem.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.