4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 81 / 35 / 0
czy to nie jest ten real, mam na myśli ten jedyny, słuszny real mef, nad którym tak każdy spuszcza łezkę z chuja? :cojest:

po zapachu 1 co mi wpada na myśl, to że no kurwa, pachnie jak mefedron, inna pula genetyczna
i to tak konkretnie, ale jak już miałbym mn. więcej określić, to podjeżdża w >koperek/ogórek, ale taki świeży kurwa, z gruntu, no i czuć też jakieś mleko i/lub kokosa z lekką nutką słodkośći

sniff fajnie znieczula pysk i kichawę, bezbolesne zetknięcie, pare mg. odrazu ścieka na przełyk i po chwili z dziury jebię kocim moczem
spływ inwazyjny, bardzo chujowy ale to od niego wszystko się zaczyna

już przy połowie krechy czuć po stronie na którą jest atak rozlew ciężkiej do opisania przyjemności, pare sek. po już na calym garnku,
mocny mętlik przez pierwszą minutę, bo po niej następuje peak>

nogi miękną z przyjemności, a euforia dopięta jest do granic możliwości, zapina od kurwa stóp do czubka głowy, rozjaśnione kolorki, obraz lekko pływa i klatkuję jak na low fps, wyostrzone zmysły i emocję, konkretna muzyka ładuję przejebany g o d m o d e

tolerka spora, a gówno robi dosyć mocno, dawka- jakieś 100mg.

niżej parę ujęć :kreska:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 108 / 0
@bigfkinglizzy nigdy nie miałem do czynienia z tak wyglądającym mefedronem. Czy to znaczy, że to na 100% nie mef? Absolutnie nie.
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 81 / 35 / 0
@statyczny
to też warto wspomnieć, wygląd nie jest żadnym wyznacznikiem :)
a są tutaj takie orły, które zawzięcie trzymają się tego, że mef to tylko i wyłącznie
postać ryżu/pałeczek :ojeju:

mam jeszcze parę przydatnych informacji;
-z początku był świeży, wilgotny, dałem mu przeschnąć na biurku, pojawił się właściwy zapach
-gdy był jeszcze mokry miał mleczno-matowy kolor, po przeschnięciu
przeszedł w mleczno-beżowy, co ciekawe po skruszeniu zawsze śnieżnobiały,
-cały czas mięciutki, nie lepił się do karty ani telefonu, rozcierał się pięknie,
-krecha w aplikacji wydawała się być chłodna (?) kurwa jak jakiś powiew świeżej bryzy,
nie mylę tego z efektem znieczulenia, bo dalsze kreski były normalne
///
-wyjebane libido, sen i jedzenie bez problemu,
brak wjazdu na serce, a zejścia nie doświadczyłem, żadnych negatywów ;]

pełen podziw dla chemika, który te gówno zrobił
klasa.
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Nie moje ale kolezanka podeslala.. Mial byc mef haha mowila ze dzialanie jakby mefa pomiesznaego z bega ale no nie tak to wyglada.. co to moze byc??
  • 81 / 35 / 0
@r444uwu
mefa pomieszanego z? czym?

ciężko po samym zdjęciu stwierdzić co siedzi w pakiecie, rozwiń
jak zapach? odczucia po sniffie, spływ, itd.
  • 26 / 1 / 0
@bigfkinglizzy zapach bardzo intenstywny az z kieszenu bylo czuc chemiczny, konsystencja jak plastelina, po sniffie zolte smarki i znieczulenie calej geby zebow gornych najbardziej i nosa, po jednym pachu galy jak 5zl, speed i lekka euforia sort sie bardzo kleil
  • 81 / 35 / 0
@r444uwu
chujowo zsyntezowany i mocno zanieczyszczony mefedron

w skrócie śmieci, nie ładowałbym do nosa czegoś o takim zabarwieniu
  • 59 / 8 / 0
Hej . Ktoś wie co to? Smak gorzki, pobudza na godzinkę-max 2. Smak gorzki. Podejrzewam, że go 3cmc.
  • 81 / 35 / 0
@ZagubionaDuszyczka
samo pobudzenie to nawet i do 3-CMC nie pasuję,
może jakiś 3-CEC %-D , kurwa nie wiem, nic wartego uwagi ..

chodź pv
  • 116 / 10 / 0
Siemano hajpy, udało mi się nabyć coś mefopodobnego lub być może legitny mefix.
Malutkie żółte kryształki w kształcie ryżu, lekko wilgotne, troszkę kleją się do karty, miękko się kruszą pod kartą. Zapach charakterystycznego ogóra lub szczochów - mało przyjemny, intensywny zapach, którego nie da się pomylić z chlorami. Aplikacja donosowa nie sprawia bólu - gładko wchodzi, a po chwili lekkie drętwienie języka i przednich zębów, można powiedzieć że lekkie znieczulenie. Kilka minut po sniffie woda z nosa, ale brak jakiegokolwiek zapychania jak po chlorach. Spływ nie boli, nie pali ale jest ohydny (nie wiem jak to opisać, ale było to gorzkie, pojawiła się chęć na bełta) Po rozkruszeniu ukazuje się śnieżnobiały i beżowy proch.

Sniff 100mg spowodował natychmiastowy szczękościsk, dużą stymulacje, rozszerzenie źrenic a z czasem wyjebanie i euforia, lecz to jeszcze nie było to. Dorzucone kolejne 100mg i wtedy zaczęła się bomba. Euforia i pluszowość na poziomie 1000%, lekki nie ogar na wjeździe, chęć rozmowy czy pisania, lekkie wirowanie obrazu, rozmazany obraz a przy zamkniętych oczach wszystko kręciło się dookoła, tak jakbym bardzo szybko kręcił głową na boki. Libido podwyższone, możliwe że podwyższona temperatura bo było mi gorąco a po czasie pot zaczynał śmierdzieć podobnie jak sam towar. Peak trwał około 20min a potem ogromna chęć na dorzutke. Nie wiem jak ze zjazdem, bo aktualnie jestem jeszcze na bombie %-D

Poniżej załączę zdjęcie sortu, który otrzymałem. Z legitnym mefisto miałem tylko raz do czynienia i profil działania jest bardzo zbliżony, tylko zdziwiło mnie dosyć spore dawkowanie, ale sądząc po kolorze to sort nie jest zbyt czysty. Spotkał się ktoś z takim sortem? Może być to prawdziwe 4-MMC lub chociaż 4-MEC? Z góry odrzucam 3-CMC i 4-CMC, inny profil działania, wygląd, zapach.
%-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.