Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 43 / 3 / 0
Ja piłem kota z całej paki acataru pod 45 tabletek aco i było ok więc chyba powinno być ok :)
  • 4 / / 0
Pewnie sporo już próbowało ale polecam miksa:
DXM+ dimenhydrynat (avio marin)+ marihuana

Efekty nie zapomniane. Jedynie trzeba pamiętać by nie brać więc niż 4-5 tabsów bo wtedy zaczyna się aviomarin przez dexa przebijać.
Ja brałem w ilościach 30 tabletek Acodinu, 4 avio marinu i zapaliłem jointa.
Przeżycia nie zapomniane. Po 40 minutach od wrzucenia mój pokój zmienił się w dżungle i żeby dojść do wc musiałem się przez krzaki przedzierać. dość spore haluny. Polecam ;]
  • 486 / 27 / 0
Mniejsze dawki dexa z THC i umiarkowanym dozowaniem amfetaminy komponują się bardzo dobrze, jeden z lepszych mixów.
ciris@tutanota.com
  • 394 / 5 / 0
jak z łączeniem DXM z zolpidemem ? po ostatnim mam ostre cholony jak przypale mj i stosuje rzadko czy skończy się amnezją ? na początek tak na 2 platau bym wskoczył i 20-30 mg zolpi ,a i jak z łączeniem deksa z alprą czy klorazepanem ?
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 747 / 38 / 0
Co myslicie o DXM z BDO lub GBL?
Jakie ilosci?
  • 113 / 16 / 0
picziklaki pisze:
...
Praktycznie nie stosowałem ale zolpidem sam w sobie daje halucynacje i działa mocno amnezyjnie w dawkach 30mg bez tolerki z pewnością, ja bym nie dawał więcej niż 10mg zolpidemu a więcej deksa jak już bo inaczej może być amnezja i porycie - więc uważaj i pamiętej że w miksach na pocżatek dawać wsyzstkiego połowę mniej niż zwykle. Typowe benzo raczej osłabią działanie psychodeliczne i uspokoją tripa a przynajmniej powinny najwyżej dodać na zejśćiu żeby łatwiej zasnąć i się ogarnąć.
"Ten kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
  • 394 / 5 / 0
No wiem ,że zolpidem jest amnezyjny kiedyś go wjebałem z 10-15 tabletek bo tak to jest jak się zacznie i wcześniej nie schowa tabletek to się dojada , oczywiście rzygałem dalej niż widziałem :-D no to tak z 300 mg deksa i 15 mg zolpi powinno być w miarę co ? dodam ,że nie ćpałem deksa z 3-4 lata i z półroku zolpidemu także to jest początek
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 1824 / 104 / 20
Dawno nie robiłem tego mixu, ale avionetki powinno się nieco wcześniej niż dexa(nie pamiętam ile, ale około 20 minut powinno być OK). Nie ma sensu brać więcej niż 3 tabletki, także 2-3 bym zalecał.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 570 / 4 / 0
DXM zmniejsza tolerancje na różne środki jednorazowo, czyli kiedy już się załaduje weźmiemy np. kode i zadziała mocniej? Czy większa ilość DXM-u podana jednorazowo obniża tolerancje na stałe?
Ile muszę wziąć w celu redukcji tolerancji na inne substancje, jeśli waże 118kg? Dodam, że, gdy ostatnio wziąłem 450 mg, działanie było umiarkowanie słabe.

Dzisiaj planuje za 2h taki miks: DXM, kodeina, zolpidem. W jakiej kolejności je brać i z jakimi odstępami czasowymi?[emoji381]
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2016 przez Duce, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 123 / 0
Alembik w sumie racje ma.
LiquidStranger pisze:
Zamierzam spróbować miksu Aviomarin + 450mg DXM

Pytanie do was, w jakiej kolejności, w jakich odstępach czasu między substancjami i jaką dawkę Aviomarinu zarzucić, aby wzmocnić doznania, ale nie przeholować?
Jak deks się już załaduje. Nigdy razem, bo się gryzie. W ogóle branie czegokolwiek jak się deks ładuje to masakra, czy to anty-h, czy zioło, czy alko. Tylko stim się fajnie komponuje, nieważne w którym momencie :-p.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
ODPOWIEDZ
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.