Czy ja wiem cy tak długo się ten Bromazepam ładuje minęło 15min i już coś tam czuję.
one by one we will take you
- niska tolerka, 75 mg wystarczy by czuć się dobrze, 225 robi robotę
- ekonomiczne dawkowanie, kasa zostaje w kieszeni
- zero skutków ubocznych
- cool as fuck
Negatywy bycia pregabaliniarzem:
- ogromne dawki, które nie klepią
- strata kasiory, która mogła by iść na coś, co klepie
- wyraźne skutki uboczne, jakieś zjebane drgania
- absolutely NOT cool
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
ja ostatnio jem jak magiczka przykazała, 300-600 rano albo 300 rano i 300 po obiedzie, nie ma tego "wow" efektu ale za to czuję się stabilniej, mniejsza deprecha, że nie leżę ciągle w łóżku, chujowo ale stabilnie.
Ja biorę 150-0-150 przez 2-3 dni a potem łkam za tym pięknym stanem i ładuję te 600-900 na raz i jest wspaniale przez kolejne 2-3 dni i tak w pierdolone kółko
To były szalone czasy.
Wypis z ośrodka zaginął razem z torba a miał być podkładka na ewentualną odsiadkę za posiadanie.
Szczerze, to się zdziwiłem bo tak mnie nic nie porobiło przez ostatnie lata jak ten mix.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.